ŽIVI NA SELU, U KUĆI BEZ FASADE, BRALA BOROVNICE ZA DNEVNICU: Evo ko je u stvari NOVA SNAHA LEPE BRENE, ODUŠEVIT ĆETE SE

Show
ŽIVI NA SELU, U KUĆI BEZ FASADE, BRALA BOROVNICE ZA DNEVNICU: Evo ko je u stvari NOVA SNAHA LEPE BRENE, ODUŠEVIT ĆETE SE
.

Porodici Živojinović nije važno odakle snajke dolaze i potiču

Snajka Lepe Brene Sandra Miljaković potiče iz sela Budilovina nadomak Brusa, gde i sada živi njena porodica, koju ona često posjećuje. Djevojka Viktora Živojinovića ima 26 godina, studira na Filološkom fakultetu u Beogradu i radi kao šminkerka, i njih dvoje su u vezi skoro godinu dana.

S obzirom na to da je njihov odnos stabilan i da Sandra od pojave korone u Srbiji živi u Breninoj vili na Bežanijskoj kosi, odlučili smo da posjetimo Budilovinu i da se malo više raspitamo o njoj.

734999-89853788-248426066183228-235129732671209472-n-ff

foto: Luka Stojanović

Porodica Miljaković živi u blizini centra sela, njihova porodična kuća je poprilično velika, zidana od cigle i s prostranim dvorištem. Roditelje nismo zatekli kod kuće, ali su nam komšije ispričale ponešto o njima.

"Poštujem njen izbor i dopada mi se Viktor, djeluje mi da je lijepo vaspitan. Nismo ga još upoznali jer ga Sandra nije dovodila kod nas. Smatra da je još rano za tako nešto i da su još mladi za neki dalji korak, i ja to poštujem. Ona je lijepo vaspitana, uvijek je bila odličan đak, student, dijete za primjer. Zna i da kuha, skoro je kuhala slatko, bila je u Budilovini prije dvije nedelje", kaže ponosni tata i dodaje da, iako njegova mezimica boravi u Breninoj kući, tamo se nije zvanično preselila.

784473-2266597-img80fd2f610340ea6b42f414bd544da134v-ff-ff

foto: Kurir.rs

"I dalje plaća stan u Beogradu. S dečkom je u vili vjerovatno zbog koronavirusa, lakše je kad su zajedno. Inače, ona odmalena ima radne navike, radila je kod mene u radnji, brala je kupine za nadnicu, ničega se ne libi. Evo, sad kad je dolazila u Budilovinu, išla je u kuću moje majke, svoje bake, koja ima 86 godina i negovala ju je, pomagala joj. Sredila joj je cijelu kuću, oprala zavese, ma sve radi. Mogu da kažem da me nije obrukala", kaže Zvezdan.

S obzirom na to da je najmlađe dijete, pitali smo Miljakovića da li su on i supruga razmazili Sandru.

764973-sandra-ff

foto: Instagram

"Mi smo se trudili da je lijepo vaspitamo, malo smo je razmazili jer je najmlađa. Ja sam priželjkivao da treće dijete bude kćerka i ispunila mi se želja. Ona je ista ja, liči na mene i ponosan sam na nju", završava Zvezdan.

(kurir.rs)

Ne propustite