EVO KOLIKO DUGO JE TRUDNA ILDA ŠAULIĆ, SAD SE SAZNALO: Pjevačica se ZARAZILA KORONOM u drugom stanju, a ovo su svi detalji!

Show
EVO KOLIKO DUGO JE TRUDNA ILDA ŠAULIĆ, SAD SE SAZNALO: Pjevačica se ZARAZILA KORONOM u drugom stanju, a ovo su svi detalji!
.

Ilda Šaulić sa suprugom Bojanom čeka drugo dijete, a zbog virusa na koji je pozitivna, trenutno je u samoizolaciji.

Pjevačica Ilda Šaulić čeka drugo dijete, a pored ove vijesti saznala je i da je pozitivna na korona virus. Prema njenim riječima, iako nema simptome, ona se samoizolovala kako bi zaštitila svoje najbliže.

Ona je lijepe vijesti čula na dan kada je njen brat Mihajlo slavio rođendan, a to je bilo pre 18 dana, pa su tu noć duplo slavili i nazdravljali.

"Čim je saznala lijepe vijesti, Ilda je iz predostrožnosti otišla da se testira iako ništa nije osjećala od tegoba koje prate virus. Nažalost, test je pokazao da je pozitivna, ali ona nije uplašena s obzirom na to da nema simptome. Svakako se izolovala kako nikoga u svojoj okolini ne bi zarazila", kaže naš izvor blizak pjevačici i dodaje:

ildaaa

"Ona je sada na pragu trećeg mjeseca trudnoće i osjeća se dobro. Dolasku novog člana neizmjerno se raduje njena kćerkica Ema, koju pripremaju za dolazak brata ili sestre. Do sada je bila u centru pažnje pa će morati da joj objasne da će imati društvo. Ema će uskoro napuniti četiri godine i budući roditelji su srećni što će između djece biti relativno mala razlika u godinama."

Vijest da u porodicu stiže još jedan član obradovala je i baka Gocu, suprugu pokojnog pjevača Šabana Šaulića, koju je ovo malo otrglo od tuge koju osjeća.

"Goca se od Šabanove smrti povukla i sada bi voljela da ovu radosnu vijest, da stiže još jedno unuče, podijeli sa njim. Kada su joj javili, bila je presretna i sada će biti malo okupirana planovima oko dolaska unučeta pa će malo skrenuti misli sa tragedije koja im se dogodila", kaže izvor.

(Kurir.rs)

Ne propustite