POLJUBILI SE U KAFIĆU, PROCURILA ŠOK TAJNA VELJKA RAŽNATOVIĆA: Bogdana ovo ni ne zna, BIT ĆE HAOSA!

Show
POLJUBILI SE U KAFIĆU, PROCURILA ŠOK TAJNA VELJKA RAŽNATOVIĆA: Bogdana ovo ni ne zna, BIT ĆE HAOSA!
.

Bivša učesnica rijalitija "Parovi" Marijana Marković pohvalila se da je bila u vezi s Veljkom Ražnatovićem punih pet dana, pa je o tome pričala tokom svog boravka u ovom poznatom zabavno-humorističkom programu.

- Imala sam 15 godina kada me je dodao na Fejsbuku i ja to ispričam bratu, da se dopisujem s njim, na šta on meni kaže kako me neko zeza. Sjećam se dobro, on je tada gostovao u emisiji sa sestrom, a ja odlično znam kakav mu je glas. Kažem ja njemu da me pozove, jer ne znam da li je to njegov pravi profil i tada sam se uvjerila da je sto posto on. - rekla je ona.

marijana

- Sjećam se, slao mi je pjesmu Saše Kovačevića "Jedina si vrijedila od svih". Poslije toga me je pitao da se vidimo u tržnom centru, a on, bre, klinac ide od jedne, druge, pete, desete i tako dalje, ali sam pristala - ispričala je Marijana i dodala da je na prvom sastanku sa Cecinim sinom pao poljubac:

1754257-vvv-ls

- Bila je neka utakmica i mi odemo u kafić da gledamo. I tako gledamo mi tu utakmicu na video-bimu, a ja se u sebi pitam da li će me više ovaj poljubiti. I on me poljubi. Meni je to bio, jao, znaš koji doživljaj. I ništa, kao bili smo pet dana u vezi, dopisivali se, on klinac, a ja klinka, razumiješ, šta smo mi znali. - nastavila je Marijana.

- On je tada komentarisao nekom liku na Fejsbuku kao da će mu noge polomiti zbog mene, onda svi vidjeli iz škole s kim sam ja, pa to je bio šou. On se i ne sjeća mene sada, ja mislim. On je veliki ženskaroš, poslije toga je stavio da je u vezi sa kćerkom one pjevačice Anabele. Ja sam tada pobjesnila i pitala ga što to radi, on mi je kao rekao kako voli tako da mijenja, da se sprda i ja uzmem i blokiram ga - zaključila je ona.

(srbijadanas.com)

Ne propustite