KONAČNO, JANJUŠ DONIO ODLUKU PRED FINALE: Evo šta će uraditi s MAJOM, ZADRUGARI ZANIJEMILI OD ŠOKA (VIDEO)

Show
KONAČNO, JANJUŠ DONIO ODLUKU PRED FINALE: Evo šta će uraditi s MAJOM, ZADRUGARI ZANIJEMILI OD ŠOKA (VIDEO)
.

Prvi klip koji je danas prikazan bila je svađa Maje Marinković i Janjuša iz paba, kada je ona počela da mu naređuje. Janjuš je tada izgorio, pa je svoju ljubavnicu nazvao bolesnicom koji se smije i koji je bezobrazan. Svađa je eskalirala i ubrzo je uslijedio i raskid. Maja se smješkala dok je gledala ovaj klip, dok se Janjuš preznojavao.

Zorica Marković je primijetila kako tokom svađe Maja gleda u kameru, što je bila jedna od prozivki publike tokom emisije "Pitanja gledalaca", kada su Marinkovićevu nazvali "Pogled u kameru" i "Maja kadar". Maja je u klipu tražila Janjušu da se zakune u svoje dijete, a Lepi Mića ju je osudio. Janjuš je govorio Maji da manipuliše i da plače bez suza.

- Ništa novo, scena, katastrofa - rekla je Maja.

- Ovo se dešava 17. put. Ja nisam nijednom napravio scenu u životu, niti sam dao povoda ovim scenama. 50 puta sam popustio, svaki put sam ispao budala. Danas sam isto popustio, da bude normalno. Ne znam šta da radim, pogubljen sam totalno - govorio je Janjuš.

maja-marinkovic-5

- Evo, sve mi suze niz leđa idu. Sve si zaslužio - dobacila je Zorica.

- U ovoj situaciji ima i ljubomore, ali me je provocirala nešto. Nisam kriv ni za šta - rekao je bivši košarkaš.

 - Da, ja pravim scene, to je istina. Sinoć je bila tema jedan klip, ja sam mu ispod pokrivača to prokomentarisala, njemu se to nije dopalo. Ja znam da sam tiho pričala, da nije moglo da ode u etar. Onda je krenulo sve, kao i uvek, iz budalaština. Posle, kada sam se smirila, nastao je ceo haos kada mi je rekao: "Vidjećeš sutra". Muka mi je od toga što mi svaki put kad se posvađamo viče: "Kraj!" - pravdala se Maja.

maja-janjus-sto

- Maja je bijesna, razmažena i samoživa. Ovo izgleda kao dijete kad tata neće da mu kupi igračku, ona je jedinica, navikla je sve da dobija - istakao je Bora.

- Da, to je istina. Ja nisam sretna, kada je postalo transparentno sve je krenulo nizbrdo, više nema šale, sve je na silu, ja to osetim - pričala je Maja.

- Maja kada crta obrve, očekuje potpunu tišinu. Njoj je falilo par vaspitnih, ona je jako bezobrazna. Izgleda na snimku kao da radi sve namerno, ali nije, ona je takva. A drugo, neka ga udari još jače, zaslužio je. Čovek od 36 godina koji je otac, da ga devojka ovako dribla - govorila je Ermina.

- Majo, da li možemo da završimo, ovo je bolesno više? Ispadam ja kriv u svim situacijama - pitao je Janjuš.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

 

Ne propustite