EVO U KAKVOM JE STANJU ČEDA JOVANOVIĆ, OBJAVLJENE NAJNOVIJE INFORMACIJE: Prikovan za krevet, ne može ni do WC-a?

Kiosk
EVO U KAKVOM JE STANJU ČEDA JOVANOVIĆ, OBJAVLJENE NAJNOVIJE INFORMACIJE: Prikovan za krevet, ne može ni do WC-a?
.

Još uvijek nije dobio rezultate testa na korona virus

Lider LDP Čedomir Jovanović, zbog jake upale pluća već nekoliko dana nalazi se na lečenju na Infektivnoj klinici u Beogradu, a tamo nije prebačen hitno, iz bolnice u kojoj je prethodno bio, zbog pogoršanja zdravstvenog stanja.

Naprotiv, on se od jučer osjeća mnogo bolje i potpuno je stabilno, međutim još uvijek nije dobio rezultate testa na korona virus, te se ne zna da li upala pluća ima veze sa tim...

ceda-i-supruga

 

Ovo za "Alo!" tvrdi Jovanovićev blizak prijatelj, koji je sa njim stalno u kontaktu. On naglašava da je notorna laž da je Čeda "prikovan za krevet", te da, kako je ranije objavljeno, ne može da ustane i samostalno ode do toaleta.

cedaa

- To su gluposti, naravno da ide do toaleta sam i bez problema. Oseća se sasvim dobro i normalno funkcioniše koliko je to moguće za nekog ko ima upalu oba plućna krila. Znatno mu je bolje nego prethodnih dana i danas je pouzdano znam sasvim dobro, ali još uvek mu nisu stigli rezultati testa na korona virus. U svakom slučaju, Čeda je izuzetno jak, u dobroj formi kao što je poznato svima i ovo će, verujemo svi, vrlo brzo da pregura pa bio pozitivan ili ne. Dobro je raspoložen i konstantno je u kontaktu sa suprugom, decom i drugim bliskim ljudima... - ispričao je za "Alo!" Jovanovićev prijatelj.

Novi.ba/Alo.rs

Ne propustite