OVO SU NAJLUĐE SLIKE IKAD, EVO KAKO ONI TRAŽE LJUBAV NA SAJTU ZA UPOZNAVANJE: Neki se slikaju i U SMEĆU, BROJ 7 ĆE VAS DOVESTI DO SUZA

Kiosk
OVO SU NAJLUĐE SLIKE IKAD, EVO KAKO ONI TRAŽE LJUBAV NA SAJTU ZA UPOZNAVANJE: Neki se slikaju i U SMEĆU, BROJ 7 ĆE VAS DOVESTI DO SUZA
.

U pokušaju da sebe prikažu u najboljem izdanju izblamirali su se nikad gore

Svi mi tražimo ljubav. Neki je nađu lako, neki godinama tragaju, neki smaraju prijatelje da im pronađu srodnu dušu, a sve je više onih koji se okreću sajtovima za upoznavanje.

U moru profila u kojima svaki tragač pokušava sebe da prikaže u najboljem svetu naći će se i oni koji, ma koliko se trudili, teško da će se dopasti nekom... Možda i griješimo u toj proceni.

Bilo kako bilo, svako malo na društvenim mrežama isplivaju fotografije koje neko primeti na jednom od tih sajtova, pa onda kreće masovno šerovanje i prozivanje "lepotana i lepotica" koji pokušavaju da svojim izgledom i neobičnim poziranjem zasene drugu polovinu.

Među tim biserima ima podjednako i žena i muškaraca, a ono što rade da bi se vizuelno nekom dopali je, u najmanju ruku, bizarno, u ovoj galeriji su baš hit primerci:

Tapete su vrh, samo da te natapiramo malo i možeš da pozira

slika1

slika2

slika3

slika4

slika5

I taman kada pomislimo da bizarnije ne može, osvanu neke nove fotografije.

POGLEDAJTE SLJEDEĆU STRANICU---------->>>>

Ne propustite