14 DANA ZATVOREN GRAD I POLICIJSKI ČAS? VUČIĆ SE KONAČNO OBRATIO JAVNOSTI: Ovo su nove mjere

Region
14 DANA ZATVOREN GRAD I POLICIJSKI ČAS? VUČIĆ SE KONAČNO OBRATIO JAVNOSTI: Ovo su nove mjere
.

Prema najnovijim podacima, od ukupnog broja testiranih u Srbiji u poslednja 24 sata, više od 80 odsto zaraženih je iz Beograda

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na preporuku Kriznog štaba za suzbijanje koronavirusa, večeras tokom gostovanja na RTS objavljuje nove mjere za Beograd zbog krajnje nepovoljne epidemiološke situacije.

Prema najnovijim podacima, od ukupnog broja testiranih u Srbiji u posljednja 24 sata, više od 80 odsto zaraženih je iz Beograda.

Vučić će na javnom servisu, u razgovoru sa Oliverom Jovićević govoriti i ima li država plan u uslovima nastavka epidemije virusa korona i moguće ekonomske krize izazvane pandemijom.

Predsjednik će se dotaći i nedavno održanih izbora i kada se očekuje formiranje nove vlade, ali i ko će biti koalicioni partneri vladajućoj većini, kao i mnogo drugih tema.

vucic

20. 13 - Da se ja pitam, zatvorio bih Beograd na dve nedelje i uveo policijski čas. Ipak, struka i ja smo se dogovorili drugačije.

20.12 - Zabranićemo skupove od preko 100 ljudi u javnosti, a na otvorenom na 500.

20. 11 - Kazne za sve koji ne nose maske u tržnim centrima i prevozu biće oko 5 ili 6 hiljada dinara, to je način da sačuvamo zdravlje ljudi

Novi.ba/Espreso.rs

Ne propustite