STRIC ĐOLE POSLAO BRUTALNU PORUKU LUNI ĐOGANI: Tek je izašla iz Zadruge, A VEĆ JE OVO SNAŠLO

Show
STRIC ĐOLE POSLAO BRUTALNU PORUKU LUNI ĐOGANI: Tek je izašla iz Zadruge, A VEĆ JE OVO SNAŠLO
.

Pjevač i denser Đole Đogani danas proslavlja svoj 60. rođendan. On je riješio da napravi slavlje u krugu porodice zbog pandemije koronavirusa, pa otkrio šta je dobio od svoje supruge Vesne Đogani, ali i šta je sam sebi poželio.

- Od Vesne i djece dobijam savršenu ljubav to mi je najveći poklon, a kupuju mi i ove manje bitne materijalne stvari, to je samo znak pažnje, bitnije je ovo prvo ono traje više od jednog dana... Nemam želje dosta toga sam ispunio, želje su privilegija mladih ljudi. Sada imam misli koje kreiraju život, one su lijepe pune ljubavi najpre prema porodici, a onda i prema svim ljudima, jer ljubav prema drugima pokazuje pravog tebe, ti si ono što daješ i pokazuješ - rekao je on.

329948-v-dj-iff

foto: Instagram

Kako je napravio slavlje u najužem krugu porodice, Đole je priznao da li mu nedostaje čestitka nekih ljudi koji nisu tu, kao na primjer njegov brat Gagi Đogani.

- Da, nedostaje mi brat mnogo, on je uvijek bio bitan čovek u mom životu, i naravno da mi nedostaju i oni koji nisu tu, ali osjećam ih i oni žive uvijek u meni - iskren je bio Đole.

Luna Đogani jučer je napustila rijaliti, a Đole je otkrio li mu je ona čestitala rođendan i da li će se viditi sa njom.

329950-gga-iff

foto:TV PinkI/Printscreen

- Nije mi čestitala još, a da li ćemo da se vidimo to zavisi od nje. Njen stric je uvijek tu za sve, ona to zna bez obzira na priče, uvijek kada želi biću tu za nju. Ne zamjeram joj ništa, svako u tim godinama može biti zaveden i podložan tuđem uticaju. Kao što ste primijetili, nju je dočekala moja sestra Nađa, koja je isto bila napadnuta. Mi ne mjerimo ko je šta rekao nego šta osjećamo, u tom slučaju reči postaju bezvrijedne. Čovjeku treba dati priliku da se popravi - završio je on

Izvor: Informer.rs

Ne propustite