OVAKO JE ANASTASIJA IZGLEDALA PRIJE 5 GODINA: A onda je počela POVEĆAVATI USNE, UPOZORAVAMO NA JEZIV PRIZOR

Praktična žena
OVAKO JE ANASTASIJA IZGLEDALA PRIJE 5 GODINA: A onda je počela POVEĆAVATI USNE, UPOZORAVAMO NA JEZIV PRIZOR
.

Anastasija Pokreščuk, ukrajinska influenserka, je prije samo pet godina izgledala sasvim prosečno i ni po čemu nije upadala u oči. Međutim, danas je poznata kao zavisnica od plastičnih operacija i žena sa bizarno velikim jagodicama.

Ona gotovo kontinuirano dopunjava svoje jagodice hijaluronskim filerima, a rezultat nije prijatan za oči, mada tvrdi da se njoj dopada.

Anastasijana opsjednutost mršavijim licem, odnosno upalim obrazima dovela ju je do tačke gdje je danas - njena faca se praktično izobličila.

No, s druge strane ona se redovno hvali rezultatima i objavljuje slike prije i poslije, uz koje komentariše kako sada izgleda daleko bolje nego prije.

Ovaj Instagram model potrošila je oko 2.000 evra na hijaluronske filere za samo godinu dana, a svoj karakterističan izgled dodatno je istakla roze kosom i ogromnim silikonskim usnama.

Ukrajinka, koja ima diplomu psihologiju, kaže da je veoma srećna što izgleda ovako i da je zaljubljena u svoje jagodice.

rwqk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtm1zn01eqv8vnwe4yjg3owm1odmynguwmtk0nde1yza1ogqxyzblyjeuanbnkzmczqkeaieaaq

foto: Instagram

"Volim svoje obraze, želim da uvijek izgledaju ovako! Redovno ubrizgavam filere sama i u druge dijelove lica. Razumijem da drugim ljudima to djeluje čudno, ali briga me za to", rekla je ona.

Ova 31-godišnjakinja je Instagram otvorila 2018, a kaže da je bila previše stidljiva da bi objavljivala selfije.

"Bilo me je sramota svega, mog glasa, moje pojave. Mislim da sam ranije bila ružn. Bio je to naporan put dok sam stigla do ovde gde sam danas", prokomentarisala je.

Međutim, sve se promijenilo kada je stavila filere svuda po licu - njeno samopouzdanje je naglo skočilo, a ona je dobila mnogo više udvarača. Takođe, počela je i da zarađuje od Instagrama gde je prati više od 150 hiljada ljudi, a kaže da se nada da će moći jednog dana da sebi kupi Lambordžini.

"Moja mama misli da sam pre bila prirodno lepa, ali sada smatra da izgledam egzotičnije, a i moji prijatelji tvrde da sam sada efektnije pojava, dok sma prije bila kao sivi miš", kaže Anastasija.

Anastasija je ispričala i da često na društvenim mrežama dobija užasne poruke.

"Bilo je ljudi koji su mi pisali da sam toliko ružna da bi trebalo da se ubijem, ali kada to vidim samo se nasmejem i izignorišem", ispričala je.

 

Ne propustite