EVO KAKO IZGLEDA UNUK CECE RAŽNATOVIĆ, RAZNJEŽIT ĆETE SE: Mali Željko obožava baku, a tek da čujete jedan detalj

Show
EVO KAKO IZGLEDA UNUK CECE RAŽNATOVIĆ, RAZNJEŽIT ĆETE SE: Mali Željko obožava baku, a tek da čujete jedan detalj
.

Smeška se kad joj čuje glas

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, novopečena je baka i uživa u prvim danima ljeta gledajući svog unuka Željka putem video poziva, obzirom da se on nalazi sa mamom Bogdanom u njenom djevojačkom domu u Titelu. Kako izvor blizak porodici otkriva, mali Željko se već navikao na Cecin glas, koji mu, iako je mala beba već izmamljuje osmijeh na lice:

“Ceca se sa snajkom u svemu slaže, ali je to nikako nije sprečilo da ne viđa bebicu svaki dan! Pa barem sada postoje video pozivi i tehnika je čudo. Zato ona svaki dan zove Bogdanu na Viber i onda joj snajka uperi kameru ka bebi, a Ceca sva ozarena pjeva i priča unuku. Ne možete da vjerujete, mali već reaguje na nju. Obožava da mu ona priča. Kako joj čuje glas, počne da se smješka i meškolji. Ma presladak je i baš liči na Veljka. Pljunuti je otac. Naravno, dok se još radovi na spratu u Ljutice Bogdana privode kraju, Ceca i Tasa svako malo idu u Titel i uživaju sa bebom. Svi su presretni. I Veljko je stalno tamo! Jedino je odsutan kada trenira jer želi da zadrži sve titule koje je osvojio. Ima odlične ideje za posao i Ceca je baš ponosna na njega”, priča izvor i dodaje:

bogdana-rodic-veljko-raznatovi-185791-photo-e-stock-strahinja-kostic-768x512

Foto: E-Stock/S. Kostić

“Znam da će Bogdana ostati još malo u Titelu, bar još mjesec dana. Ceca se sada sprema za nastupe i nadgleda kraj radova za sprat koji je namijenjen za njenog prvog unuka. Svi su se složili da mali Željko sa mamom još malo bude u Titelu, a onda će za nekih mjesec dana doći kući gde dječaka čeka soba iz bajke koju je Ceca opremila u dogovoru sa snajkom. Naravno, bila je emotivna kada su se oko toga dogovarali jer jedva čeka da unuk bude u Beogradu, ali naravno da u svemu podržava snajku”, zaključio je izvor.

Izvor: Objektiv.rs

Ne propustite