SA MJESTA NESREĆE POBJEGLA TAKSIJEM: Održano suđenje Suniti, pogledajte kako je ono proteklo

Vijesti
SA MJESTA NESREĆE POBJEGLA TAKSIJEM: Održano suđenje Suniti, pogledajte kako je ono proteklo
.

4. oktobra prošle godine dogodila se stravična nesreća, ubistvo Nine Ivankovića, za čiju smrt se tereti Suniti Hindić, čije suđenje je bilo danas. 

Ona je rekla kako je na poziv ženske osobe tog jutra sa ekipom Hitne medicinske pomoći došla na mesto zločina. U sobu su ušli sa policijom, gde su muškarca zatekli u lokvi krvi i sa raširenim zenicama. Naglasila je kako je već bio mrtav, ali da su ga pokušali reanimirati bezuspešno. Rekla je i kako je soba bila tamna , sa prigušenim svetlom tako da se teško što moglo videti, ali da je zapazila pištolj na ormariću pored kreveta.

policija-traka - Narod.ba

(Narod.ba)

Ajdin Begović, taksista koji je Hindić vozio od Jablanice do Bugojna kaže kako je na stajalište taksista na autobusnoj stanicu u Jablanici ona stigla sa vozilom crvene boje oko 8:15 časova.

Ističe kao je on bio na prvom mestu za vožnju, te da je njegov kolega kod kojeg je vozilo stalo dogovorio vožnju do Bugojna za 70 KM, piše Klix.

Vozilo MUP-a sudjelovalo u nesreći u Zagrebu, dvoje ozlijeđenih

(Dnevnik.hr)

Begović koji je Hindić prepoznao u sudnici je rekao kako je imala crni šal preko glave i da je bila bosa, te da ga je zamolila da uključi grejanje navodeći da ima groznicu. Potom ga je pitala može li voziti brže jer ima smrtni slučaj. Kaže kako ju je na njegovo pitanje rekla da je u pitanju majka, nakon čega se komunikacija nije ni nastavila. Kada su stigli rekla mu je da će njezin otac platiti vožnju, te joj je kako navodi pomogao da izađe do stana, jer je navela da je bole noge.

Ne propustite