NOVAK ŽESTOKO UZVRATIO HRVATIMA, INTERNET GORI ZBOG NJEGOVOG ODGOVORA: Šutio je neko vrijeme, A ONDA JE MORAO REAGOVATI

Aktuelno
NOVAK ŽESTOKO UZVRATIO HRVATIMA, INTERNET GORI ZBOG NJEGOVOG ODGOVORA: Šutio je neko vrijeme, A ONDA JE MORAO REAGOVATI
.

Poslije gnusnih napada, ali i brojnih poruka podrške iz susedne Hrvatske, uslijedio je odgovor Novaka Đokovića.

Nedavno je u Splitu osvanula jeziva poruka upućena najboljem teniseru svijeta Novaku Đokoviću. U centru ovog hrvatskog grada, na zidu jedne zgrade pisalo je: "Da umreš od nje to nam je želja, pozdrav iz Splita da Bog da krepa. Đokoviću, umri".

Velika prašina podigla se u Hrvatskoj zbog sramnog, morbidnog grafita. Mnogi su bili zgroženi, pa je usledila brza reakcija i jeziva poruka je prekrečena istog dana.

Poslije morbidnog grafita u kom nepoznati autor želi sve najgore Novaku Đokoviću, osvanuo je još jedan... Ovog puta u Zaboku, ali je poruka sasvim drugačija! Naime, jedna hrvatica je uzela kredu i na jednom zidu u Zaboku napisala:

"Da dugo živiš to nam je želja. Pozdrav iz Zaboka! Hvala ti"

grafit

Bilo je kritika iz komšiluka na račun srpskog tenisera, ali mnogo je više onih koji ga maksimalno pdržavaju. Proteklih dana iz svih krajeva Hrvatske stižu poruke podrške prvom najboljem teniseru svijeta. U njegovu odbranu stali su brojni sportisti, javne ličnosti, novinari, navijači, ali i običan narod..

Podršku Novaku od samog starta dao je Košarkaški klub Zadar. Čelnici ovog hrvatskog kluba bili su zgroženi kada su videli sraman grafit u Splitu. Odmah su oštro reagovali.

Nole im nije ostao dužan, odgovorio je Hrvatima:

grafit1

"Živio Zadar. Svako dobro vam želim i hvala vam na dobrodošlici", napisao je u poruci Novak.

I tako je još jednompokazao koliko srce zapravo ima... 

Novi.ba/Kurir.rs

Ne propustite