PLAČ I SUZE U ZVEZDAMA GRANDA, REKLI SU JOJ OVO I IZLETJELA JE SA SNIMANJA: Niko nije mogao da je smiri, ODIJEKIVALI JECAJI (FOTO)

Show
PLAČ I SUZE U ZVEZDAMA GRANDA, REKLI SU JOJ OVO I IZLETJELA JE SA SNIMANJA: Niko nije mogao da je smiri, ODIJEKIVALI JECAJI (FOTO)
.

Otišla je u garderober i jecala

Džaba je Viki Miljković kuhala za Bosanca tokom korone kad on nema milosti prema njoj! Tokom jedne od rasprava, Bosanac je rekao Viki da kvari kandidate kojima je mentor kao što je to učinila i sa svojim mužem Tašketom!

Kada je to izgovorio, kako pišu mediji, u studiju je nastao muk, a čak je i snimanje prekinuto jer se Viki rasplakala!

„Viki, ti ne znaš da spremiš kandidata, a pokvarila si i Tašketa. Počela si da uništavaš odlične Grandove kandidate!”, izjavio je Bosanac i doveo Viki do suza.

„Toliko je bilo napeto i neprijatno nakon te Bosančeve izjave da je Viki zamolila Sašu Popovića za pauzu, a zatim je otišla u šminkernicu i počela da plače. Tada joj je Snežana Đurišić prišla i pokušala da je utješi rekavši da se Bosanac šalio i da on to sigurno ne misli ozbiljno. Tek nakon pola sata Viki se malo pribrala, pa je otišla do kolege i rekla mu da nije u redu da tako s njom razgovara.

screenshot-10-1000x0

Bosanac je vidio koliko ima sati, a i Sneža mu je rekla da je Viki plakala, pa joj se izvinio i rekao da će da vodi računa o tome kako joj se obraća ubuduće. Do kraja emisije skoro da nisu ni komunicirali međusobno, a kada su imali pauzu za ručak, Viki ga je sve vrijeme ignorisala, jako je naljutio njegov komentar. Bosanac je pitao Popovića da taj momenat izbaci u montaži, ali je Viki rekla da nema potrebe za tim, da treba da se emituje i da svi čuju njegovo izlaganje”, priča za sa lica mjesta i dodaje:

screenshot-11-1000x0

„Viki je sada malo emotivnija nego inače, jer svi znate da je izgubila majku i koliko god da ona izgleda jako, ipak je sve to boli i malo joj fali da se rasplače!”

(alo.rs)

Ne propustite