SRPSKA PJEVAČICA HOSPITALIZOVANA ZBOG UPALE PLUĆA, OGLASILA SE IZ BOLNICE: "Stanje je alarmantno, u bolnicama..."

Show
SRPSKA PJEVAČICA HOSPITALIZOVANA ZBOG UPALE PLUĆA, OGLASILA SE IZ BOLNICE: "Stanje je alarmantno, u bolnicama..."
.

Sumnja se na koronavirus

Pjevačica i bivša članica grupe "Dr Iggy" Ivana Kostić decenijama opstaje na sceni i nastupa po klubovima širom Srbije i dijaspore.

Osim lepotom i glasom, pevačica Ivana Kostić može da se pohvali i kondicijom na kojoj bi joj pozadvidele mnoge koleginice. Ivana se pored pevanja bavi i plesom, i vlasnica je jedne plesne škole. 

Na žalost mnogih ljubitelja njenog glasa, pjevačica se oglasila putem društvenih mreža zbog njenog lošeg zdravstvenog stanja.

106223844-320279912326457-5582541728241245953-n

foto: Printscreen

- Par dana traje moja borba sa zdravljem i noćas sam nažalost završila u ovom apartmanu. Više bih voljela da je hotelski apartman na moru, ali izgleda, kako stvari stoje, teško da će se tako nešto desiti ovog ljeta. Rezultati testa mi još uvijek nisu stigli, ali naravno sumnja se na Covid-19. Situacija svuda po bolnicama je alarmantna i nemojte se šaliti sa covid-19 drugim talasom koji nas je zadesio. Kada mi bude bolje, detaljnije ću vas obavijestiti o svemu.

screenshot-8-1000x0

foto: Printscreen

- Molim sve ljude koji su bili u kontaktu sa mnom od nedelje do srijede da obrate pažnju na to kako se osjećaju i ako osjete bilo kakve tegobe, da se odmah jave ljekarima. Nosite maske, poštujte distancu, perite ruke i bez ljubljenja. Cuvajte se.

P. S. Ovom sam napisala ne zato što imam potrebu za dijeljenjem ovakvih stvari na društvenim mrežama, već da bi svi shvatili ozbiljnost situacije - napisala je Ivana na svom Instagram profilu.

(alo.rs)

Ne propustite