OGLASILA SE MAJKA NOVAKA ĐOKOVIĆA, SUZE SAME TEKU: Poslala potresnu poruku, evo u kakvom stanju je njen sin

Aktuelno
OGLASILA SE MAJKA NOVAKA ĐOKOVIĆA, SUZE SAME TEKU: Poslala potresnu poruku, evo u kakvom stanju je njen sin
.

Nakon što su Novak i Jelena Đoković objavili da su pozitivni na korona virus, kako srpska, tako i svjetska javnost se zabrinula, zapravo onaj dio koji  tenisera doživljava kao sportskog heroja.

Majka najboljeg srpskog tenisera Dijana Đoković za "Blic" kaže da se Novak i Jelena osjećaju dobro iako su im testovi pozitivni na Covid 19.

- Svi se se osjećamo dobro, kao i njih dvoje. To što je Novak pozitivan ne znači da je bolestan. On je mlad i zdrav čovjek pa se to lakše podnosi. Uostalom, mislim da je ovaj virus pri kraju, pa su ovo samo neki "repovi" korone koji nisu tako jaki kao na početku. Zato se oni i osjećaju dobro, kao i mi - kaže Dijana i dodaje da se ipak testirala jer je bila u kontaktu sa sinom.

64406-dijana-i-srdjan-djokovic-ls

foto: stil.kurir.rs

- Mi smo se testirali jer smo bili tamo ali smo negativni, kao i djeca, i ona su negativna. Svi se osjećamo dobro i svima želimo dobro zdravlje.

Dijanu su pitali i kako komentariše napade svjetskih medija na Novaka zbog organizovanja turnira, čime ga smatraju glavnim krivcem za širenje korona virusa.

- Strašno je i prestrašno to što pišu, ali na to smo navikli. Kao da su jedva dočekali. Njima očigledno Novak smeta - zaključila je Đokovićeva.

Izvor: Blic.rs

Ne propustite