UMRLA JOŠ JEDNA MUZIČKA LEGENDA, SNEŽANA ĐURIŠIĆ POTVRDILA TUŽNE VIJESTI: Svi se u suzama opraštaju

Aktuelno
UMRLA JOŠ JEDNA MUZIČKA LEGENDA, SNEŽANA ĐURIŠIĆ POTVRDILA TUŽNE VIJESTI: Svi se u suzama opraštaju
.

Srpski pjevač Dobrivoje Topalović preminuo je danas u 75. godini, a tužnu vijest je potvrdila pjevačica Snežana Đurišić.

- Jeste, preminuo je, dugo je bolovao od karcinoma, godinu dana i otišao je. Preminuo je u Čačku - rekla je Snežana za Pink.rs.

snezana-djurisic-mm-ata-images-gy6

Dobrivoje je pjevanjem je počeo da se bavi u jednom kulturno-umjetničkom društvu u Čačku, a prvu ploču, nazvanu "Kad bi znala koliko te želim" snimio je 1968. godine. Tokom svoje višedecenijske karijere snimio je dvadeset šest singl-ploča i šesnaest studijskih albuma.

Prekretnica u njegovoj karijeri bila je pjesma Obrena Pjevovića "Ej, da mi je", koju je snimio 1981. godine.

screenshot-2

Dobitnik je Estradne nagrade Srbije (1983), Nagrade za životno djelu na festivalu "Moravski biseri" (2014), Plakete "Zlatna lira" za izuzetna vokalna ostvarenja (2015), Nagrade za životno djelo od strane Saveza estradno-muzičkih umjetnika Srbije (2017), kao i nagrada na mnogim muzičkim festivalima.

Novi.ba/Blic

OGLASIO SE MUŽ DOKTORICE: Evo zašto se njegova ŽENA UBILA, NIKO NIJE IMAO POJMA

Doktorka Violeta S. Ašanin (50) iz Beograda, vlasnica klinike za estetsku hirurgiju i jedan od najboljih plastičnih hirurga u Srbiji, ubila se u nedjelju u svom stanu zbog teške depresije, jer je imala problema na poslu, pokazali su prvi rezultati iz istrage.

 

Ne propustite