KOZA POJELA SVU PORODIČNU UŠTEĐEVINU: Kad čujete koliko novca je bilo u skriveno "šteku" oblit će vas znoj

Čudne priče
KOZA POJELA SVU PORODIČNU UŠTEĐEVINU: Kad čujete koliko novca je bilo u skriveno "šteku" oblit će vas znoj
.

Vijest o kozi koja je pojela 20.000 eura bez problema mogla bi se svrstati u rubriku “vjerovali ili ne”.
Naime, kako piše portal arandjelovacinfo.rs, u domaćinstvu obitelji Simić u selu Ranilović u općini Aranđelovac, koza Belka pojela je 20.000 eura, koje je obitelj spremila za kupovinu 10 hektara zemlje.

Simići, ugledna i čestita obitelj iz Ranilovića, odlučila je proširiti svoje imanje i za to je spremila pozamašnu sumu od 20.000 eura, kako bi kupila 10 hektara zemlje. Ali, tog jutra sve je pošlo kako ne treba.

euri-750x480


Ustali smo rano, prebrojali novac, jer je trebao doći čovjek od kojeg kupujemo zemlju kako bismo potpisali ugovor i čovjeka isplatili. Novac je stajao na stolu u dnevnoj sobi, a mi smo otišli doručkovati. Moj tast je izašao, kao i svako jutro, nahraniti stoku, ali nije primijetio da nije zatvorio ulazna vrata i tu je nastala naša nesreća. Koza Belka, koju imamo već nekoliko godina, ušla je kroz otvorena vrata u dnevnu sobu i počela jesti novac sa stola, kazala je kroz suze uplakana Milena.

euri

Dodala je da je, kad su čuli šuškanje i buku, njezin muž ustao od stola i samo što ga “nije strefilo”.

Belka je pojela novac sa stola, ostalo je samo oko 300 eura, a sve ostalo je bilo pojedeno.

Muž od toga dana ništa ne govori, samo sjedi i šuti i gleda u jednu točku. Belka nas je zavila u crno, rekla je Milena za Arandjelovacinfo.rs.

 

Ne propustite