TUGA, PRONAŠLI KATE MIDDLETON NASRED KUPATILA: William odmah pozvao doktore, EVO ŠTA SE DESILO

Kiosk
TUGA, PRONAŠLI KATE MIDDLETON NASRED KUPATILA: William odmah pozvao doktore, EVO ŠTA SE DESILO
.

Prizor koji nijedan roditelj ne treba doživjeti

Iako su ove godine proslavili devetu godišnjicu braka, vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea i dalje ne prestaju intrigirati javnost svojim odnosom pa tako strani mediji svako malo izađu s nekim novim detaljima njihovog bračnog života. Upravo posljednja pisanja magazina Globe otkrivaju kako je Kate reagirala kada je saznala za navodnu suprugovu prevaru.

Naime, početkom 2019. godine britanski su mediji pisali kako je vojvoda pokleknuo pred čarima 37-godišnje Rose Hanbury dok je Kate bila trudna s njihovim treći djetetom, a Globe je sada otkrio kako je za navodnu suprugovu prevaru 38-godišnjakinja saznala u porodičnoj kući vlastitih roditelja.

profimedia-0444714864

foto: Profimedia

Kad je saznala da ju je William prevario, Kate se uplakana i histerična zatvorila u kupaonicu gdje su ju naknadno, sklupčanu na podu, pronašli vlastiti roditelji koji su potom zvali Williama i liječnike, piše spomenuti medij.

profimedia-0495433598

foto: Profimedia

Također, izvor za Globe dodao je i kako je još dugo nakon saznanja, između ostalog, vojvotkinja odbijala i jesti što je u konačnici rezultiralo vidnim gubitkom kilograma. Inače, nakon što su mediji tada izašli u javnost s Williamovom navodnom prevarom, princ je istima zaprijetio tužbama zbog klevete.

(Story.hr)

Ne propustite