POUČNA PRIČA: Otac je rekao sinu...

Kiosk
POUČNA PRIČA: Otac je rekao sinu...
.

"Otac je rekao svom sinu: diplomirao si s odličnim uspjehom, evo ti na poklon onaj auto koji sam kupio prije puno godina... Zbilja, dugo "leži" u garaži... Ali prije nego ti ga dam, odvezi ga na plac gdje prodaju rabljene automobile na kraju grada i reci im da ga želiš prodati i vidi koliko će ti novca oni ponudit. Sin je otišao na plac rabljenih automobila, vratio se ocu i rekao: "Ponudili su mi 1.000€ jer izgleda vrlo istrošeno." 

Otac je rekao: "Odvezi ga sad u zalagaonicu." Sin je otišao u zalagaonicu, vratio se ocu i rekao: "Zalagaonica je ponudila 100€ jer je to zbilja jako stari auto."

poucno

Otac je zamolio sina da ode u auto-klub i pokaže im auto. Sin je odvezao automobil i u klub, vratio se i rekao ocu oduševljeno: "Neki ljudi u klubu ponudili su 100.000€ za taj auto, jer vele da je to Nissan Skyline R34, kultni automobil i potražnja za njim je OGROMNA. Otac je rekao sinu: "Htio sam da znaš da pravo mjesto cijeni PRAVU VRIJEDNOST." 

KOJA OD OVIH ŽENA IZGLEDA NAJSTARIJE? Odgovor otkriva VAŽNU STVAR O VAMA

Testovi ličnosti imaju mogućnost da pokažu cijeli naš unutrašnji svijet kroz jednu sliku. To može biti kroz ilustracije, dvosmislene fotografije, apstraktne slike; ono što prvo primijetimo, otkriće neke osobine naše ličnosti.

Ako te ne cijene, ne brini, znači da si na pogrešnom mjestu i u pogrešnom društvu. Oni koji znaju tvoju vrijednost su oni koji te cijene i drži se njih... Nikada ne ostaj tamo gdje nitko ne prepoznaje i ne cijeni tvoju istinsku vrijednost."

Ne propustite