ONA JE NOVA POBJEDNICA ZVEZDA GRANDA?! ZABORAVITE DŽEJLU RAMOVIĆ: Marija skočila zbog ove takmičarke, GRLILA JE I LJUBILA

Show
ONA JE NOVA POBJEDNICA ZVEZDA GRANDA?! ZABORAVITE DŽEJLU RAMOVIĆ: Marija skočila zbog ove takmičarke, GRLILA JE I LJUBILA
.

Da je šou "Zvezde Granda" iznedrio mnoge pjevače uvjerili smo se mnogo puta, a sada smo samo potvrdili da u najpopularnije takmičenje dolaze samo najbolji.

To su večeras definitivno dokazali i Bojan Pavlović (20) iz Kragujevca i Valentina Kuzmanović (18) iz Kruševca, koji su razgalili žiri i imali nastup za pamćenje u ovom talent šouu. 

Prvi takmičar odabrao je pjesme "Ispod palme na obali mora" Tome Zdravkovića i "Neznanka" Radiše Markovića, dok se druga predstavila pjesmama "Poljubi me" Aleksandre Kovač i "Radio svira za nas" Jelene Tomašević. 

0fd175c0a47e29619db7718d3f6ec70b0260d6b9

foto: Grand Online

Na kraju duela žiri je bio oduševljen njihovim nastupom, ali su glasovi rekli da je za nijansu bila bolja Valentina, koja je pobijedila Bojana sa 5:4 u duelu. Njena mentorka Marija Šerifović nije mogla da izdrži, a da ne priđe Valentini i čestita joj na direktnom prolasku u četvrti krug.

"Rizikujem da dobijem koronu, ali moram da poljubim ovog cara. Tako je lijepo kad neko lijepo pjeva", rekla je Marija, a potom zagrlila i poljubila svoju kandidatkinju. 

Oba takmičara oduševila su žiri koji nije štedio riječi hvale i kompimente. 

"Bojan je mlad dečko i prvu pesmu je doneo totalno drugačije od onoga kako je to Toma radio. Bio je jako dobar večeras", prokomentarisala je Viki Miljković, dok je za Valentinu rekla da je jedan od najboljih takmičara ove sezone. 

d2dc745404701b5468ab26ea34e913bc84a259bd

foto: Grand Online

Đorđe David izjavio je da je Bojan poseban, dok je Valentini poručio da joj je sve Bog dao, i energiju i sluh i izgled, apsolutno sve.

"Ti si sigurni finalista i nešto najbolje u ovoj sezoni", rekao je Džordž, dok se Jelena Karleuša nadovezala i poručila da je prvi takmičar savršen i da ima neku čudnu harizmu zbog čega smatra da će biti velika zvezda u narodnoj muzici. Isto je prognozirala i Valentini.

"Valentina je nevJerovatan talenat. Sve joj je dato, njeno ponašanje i pjevanje, ma, sve je bilo savršeno. Jedino mi fali malo više krvi u izboru pjesama, neke numere da se naježimo, jer možeš sve i svašta da otpjevaš. Ti si sigurni finalista", poručila je Karleuša, dok su njihovi mentori Marija i Bosanac čestitali takmičarima na maestralnim nastupima u "Zvezdama Granda".

Izvor: Grand Online

Ne propustite