"SVIĐAŠ MI SE , TAKO SI SOČAN", HAOS U ZVEZDAMA GRANDA VEČERAS: Jelena Karleuša poludjela zbog OVOG TAKMIČARA

Show
"SVIĐAŠ MI SE , TAKO SI SOČAN", HAOS U ZVEZDAMA GRANDA VEČERAS: Jelena Karleuša poludjela zbog OVOG TAKMIČARA
.

Na scenu su izašli Ana Vlajić (35) iz Smedereva i Zoran Petrović (18) iz Nove Pazove. Anin mentor je Đorđe David i ona se predstavila pjesmama "Kao" Severine i "Venera" Romane Panić. Zoranov mentor je Dragan Stojković Bosanac i on je večeras pjevao "Libera" Željka Joksimovića i "Pijane usne" Leksington benda. 

- Što ima lijepu boju ovaj momak - odmah je komentarisala Marija Šerifović. 

Ovaj duel donio je dvije petice, tačnije, oboje su dobili maksimalan broj poena. Zato je moralo da bude preglasavanje. Svi članovi žirija glasali su za Zorana, samo Jelena Karleuša nikome nije dala glas. Na Popovićevo pitanje zašto - Zato što sam ja plavuša i ne mogu tako brzo da reagujem, našalila se ona. Zoran ide direktno, a Ana mora u baraž, na šta se Saša našalio - pa lijepo je da je još jednom vidimo. 

Bosanac je komentarisao da je fer da oboje idu jer je retkost da se dobija po pet glasova, ipak, pravila su jasna. Marija je prva komentarisala kandidate. Priznala je da je prijatno iznenađena njegovom bojom glasa i dala mu sugestiju da ne komponuje na licu mjesta, već da pjeva tačno. I Anu je pohvalila za tačnost u pevanju i koncentraciju. Saša je pitao kolika su Anina deca i dobio odgovor - 9, 7 i 5,5 godina. Viki Miljković je primijetila promjene kod Ane.

4084cd8f8b1126c93234501642c2f8895fbe675c

foto: Grand Online

- Ana, mislim da ti mijenjaš život iz korjena i da se to vidi. Bila si dobra - rekla je i priznala da se Zorana ne sjeća. 

Potom je uslijedio Jelenin komentar:

- Ana, dobro ti leže Severininine pjesme. Ima tuge u glasu i izvedbi i osjećaš njene riječi. I treba to da pevaš. Severina ima specifičan izraz i može lako da se sklizne u glumatanje. Kod tebe su godine samo broj i ne mogu da se odrede, lijepo izgledaš. A sada, "baby fat" nasmijani. Lijepa boja glasa i talentovan si. Moraćemo da ti nađemo neki nadimak jer zaslužuješ nadimak. Sviđaš mi se tako sočan!

9109363c7bb58e9dc49bbc23e4991caf5eed0633

foto: Grand Online

Saša je pitao šta bi Bosanac rekao za Jelenu da je ne poznaje:

- Ju, dobre koke, majko! Vidi bedevije - a onda se razvila polemika oko bedevije i načina na koji Bosanac komplimentira. 

Đorđe David je rekao da je ozbiljan zadatak kada u žiriju imaš pet aždaja. Zahvalio se Ani na poverenju i da je sve kako su se dogovorili. Za Zokija je rekao da je šećer, da ima osmeh koji razoružava. 

Bosanac je zamolio Jelenu da prošeta da je svi vide, a onda komentarisao kandidate:

- Dušo moja, ti si meni uvijek bila dobra. Ne preferiram mnogo te pjesme, ali neko je već rekao da su ove pesme klizav teren jer čas posla može da se pređe u patetiku. Što se tiče drugog kandidata, rekao sam ti da damu ne zanosiš u krivini, nemoj filovati. Dobar je svirač, ima i saksofonistu, čuda prave. Ne može da skine kilograme jer pravi odličan kulen.

- Dalje od kulena, skidaj kilograme - rekla mu Snežana. 

Izvor: Grand Online

Ne propustite