ŠTA SE DEŠAVA? VELJKO SLUČAJNO OBJAVIO SNIMAK, SVI SKOČILI: Pogledajte dok nije obrisao, radi se o 50.000 EURA!

Show
ŠTA SE DEŠAVA? VELJKO SLUČAJNO OBJAVIO SNIMAK, SVI SKOČILI: Pogledajte dok nije obrisao, radi se o 50.000 EURA!
.

Nakon što je dva dana bez prekida slavio rođenje sina prvjenca, kom su on i njegova supruga Bogdana Ražnatović nadenuli ime Željko, Veljko je pun poleta u toku današnjeg dana izveo mališana iz bolnice i odveo ga u porodični dom.

Iako se dva dana pilo, nazdravljalo i veselilo, mladog boksera nije popuštao entuzijazam, te je do ranih jutarnjih sati ostajao budan i bio najveseliji, kako tokom veselja u porodičnoj kući u Beogradu, tako i u domu Bogdaninih roditelja u Titelu.

p-4k9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt0dzn01eqv8vmdzmmzkyzdy5mdu2mtjmmme1owm5otlkowvmzgvmytuuanbnkzmczqooaieaaq

foto: RAS Srbija

Da njegovi prijatelji ipak nisu mogli u potpunosti da ga prate, pokazao je sam Veljko koji je na društvenim mrežama objavio nekolicinu njihovih fotografija kako spavaju za stolom, što je do srca nasmejalo ne samo njega nego i njegove pratioce.

Jedan od njih mu je u toku današnjeg dana poslao poruku sa molbom da sporne fotografije ukloni sa svog profila, koji prati blizu 200.000 naloga, uz obrazloženje da mu neprestano stižu poruke, kako od prijatelja tako i od članova porodice.

- Ma, ne bih obrisao ni za 50.000 eura - odgovorio mu je Ražnatović, što je izazvalo dodatnu salvu poruka i komentara.

cd525ffc9d1462827d09c1ce1063dfc7

foto: Printscreen

Ne propustite