MUŽ MI JE OSTAVIO KOVERTU SA PARAMA: Kad sam vidjela šta piše na njoj SAMO SAM SE SRUŠILA, KAKO JE MOGAO??

Kiosk
MUŽ MI JE OSTAVIO KOVERTU SA PARAMA: Kad sam vidjela šta piše na njoj SAMO SAM SE SRUŠILA, KAKO JE MOGAO??
.

Ovaj muž je smislio "zanimljiv" rođendanski poklon za svoju ženu. Dao joj je kuvertu s 50 eura, a na kuverti bila je i poruka koja je otkrila njegov plan.

Njemu je rođendan za mjesec dana i nada se da će mi se ovih 50 eura vratiti. :)

muz1

BONUS: OVO JE NAJOPSASNIJI HOROSKOPSKI ZNAK: Uvijek budite na oprezu

Iako djeluju miroljubivo, kada su bijesni bolje da ih ne dirate! Imaju dosta strpljenja za sve, ali imaju i svoj prag tolerancije. Ukoliko pređete taj prag, pazite se!

Najviše će ih razbjesneti ukoliko ih potcjenjujete, a ukoliko procijene da im niste lojalni, potpuno će vas ignorisati. Vrlo su temperamentni, pa ne biraju sredstva kojima će srediti svog protivnika.

ovan

Ukoliko ste imali tu nesreću i pokazali im svoju najslabiju tačku, očekujte da će napasti upravo tu. Nažalost, njihova osveta može uključiti i vama bliske ljude, jer znaju da će vas na taj način još više povrijediti.

Toliko se znaju uživiti u planiranje osvete, da na kraju zaborave zbog čega uopće planiraju osvetu. Ako ikako možete, pokušajte izbjeći bilo kakve svađe s njim i nemojte mu se zamjerati.

ovan

Vjerovatno ste prepoznali nekog svog prijatelja ili člana porodice u ovom opisu – govorimo o osobama rođene u znaku Ovna.
Izvor: radio sarajevo.ba

Ne propustite