PRIJE 13 GODINA POSTAVILA JE MAMI BIZARNO PITANJE: A onda zauvijek nestala, I SADA su objavljeni NOVI DETALJI!

Kiosk
PRIJE 13 GODINA POSTAVILA JE MAMI BIZARNO PITANJE: A onda zauvijek nestala, I SADA su objavljeni NOVI DETALJI!
.

U Portugalu je 3. maja 2007. godine nestala mala Medlin Meken. Nije prošlo mnogo, a cijeli svijet uključio se u potragu za njom.

Rezultata nije bilo, a poslije mnogo godina bezuspješne potrage, britanska policija je povukla svoje inspektore sa slučaja. Roditelji, naravno, nisu digli ruke od svoje kćerke, uvjereni da je ona negdje i danas živa, a Netfliks je nedavno objavio dokumentarac sa detaljima iz istrage koji do tada nisu bili poznati javnosti.

Slučaj Medlin Meken za sve ove godine nije ušao u zaborav, a po svemu sudeći, konačno su se pojavile nove informacije.

Kako piše Braunschweiger Zeitung, glavni osumnjičeni za nestanak male Medi već je u zatvoru u Njemačkoj, i to od decembra. Njemačka javnost uvjerena je da je osuđenik koji je trenutno u zatvoru zbog si*ovanja 72-godišnje žene iz Amerike takođe glavni osumnjičeni za Medin nestanak. Naime, žena iz Amerike si*ovana je u Praja de Luzu u Portugalu, 18 meseci pre nego što će odatle takođe nestati Medi. Osuđenik je izručen Njemačkoj bez suđenja u Portugalu.

Osumnjičeni, koji je prema njemačkim zakonima anoniman, živio je u Praja de Luzu između 1995. i 2007. godine. Imao je kola i mini kombi, a vjeruje se da je u kombiju odvezao djevojčicu.

pd0k9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvttjfn01eqv8voti4m2nlnzuyogm4njfkmji2ogq1mjy2otaxzgy0zwyuanbnkzmczqkeaieaaq

- On je Nijemac, trenutno je u njemačkom zatvoru zbog drugog zločina. Trenutno ima 43 godine, a u vrijeme zločina imao je 30, ali je bio mladolik. Bijelac je i visok 180cm - stoji u saopštenju.

Medini roditelji i dalje odbijaju da poveruju da je njihova kćerka ubijena i kažu da u to ne vjeruju sve dok ne vide tijelo.

Podsjetimo, trogodišnja djevojčica iz Britanije, Medlin Meken, nestala je u toku ljetovanja u jednom portugalskom ljetovalištu, a počinitelji zločina nikada nisu otkriveni.

d938824aaaef3c4a5bc06a87e9313955

U večeri kada je djevojčica nestala, njeni roditelji večerali su u restoranu u okviru hotela dok je Medi spavala sa dvojicom rođaka. Nakon toga, gubi joj se svaki trag. Medlin lik prepoznatljiv je svima jer se cijeli svijet uključio u potragu za njom, a njeno lice štapano je na stotinama hiljada majica, plakata, pa čak i na prehrambenim proizvodima. Mediji širom svijeta izvještavali su udarnički o slučaju, ali sve bez uspjeha.

Ključni detalj dogodio se dan pred njen nestanak. Naime, za doručkom je Medi roditeljima postavila bizarno pitanje.

- Mama, zašto nisi došla sinoć kada sam plakala? - glasilo je pitanje.

wltk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtmpvn01eqv8vmtdlzjixzme3yzc2ymzlzdvmnzk1ntllnzbiowqwztuuanbnkzmczqkeaieaaq

Njena mama Kejt danas se s tugom prisjeća ovog pitanja jer te iste večeri Medi je nestala i nikada je više nije vidjela.

Kejt i Geri, roditelji djevojčice, i dalje se pitaju da li su pogrešili što nisu više pažnje posvetili tom pitanju djevojčice.

Izvor: Žena Blic

Ne propustite