SKANDAL, MIRKO ŠIJAN DOŠAO PIJAN NA SLAVLJE: Umalo pao, A ONDA OVO BOJANI URADIO PRED SVIMA (FOTO)

Show
SKANDAL, MIRKO ŠIJAN DOŠAO PIJAN NA SLAVLJE: Umalo pao, A ONDA OVO BOJANI URADIO PRED SVIMA (FOTO)
Bojana Rodić stigla je u dom Ražnatovića u društvu dečka Mirka Šijana, sina Goce Božinovske i Veljkovog prijatelja. Podsjetimo, njih dvoje su odnedavno u vezi. A koliko se vole pokazali su svojim ispoljavanjem emocija pred svima. Naime, oni su pozirali za paprace ljubivši se u usta, a očito je bilo da je Mirko bio u alkoholisanom stanju pa je umalo pao u jednom momentu.

Bojana Rodić stigla je u dom Ražnatovića u društvu dečka Mirka Šijana, sina Goce Božinovske i Veljkovog prijatelja. Podsjetimo, njih dvoje su odnedavno u vezi.

770659-bogdana-i-veljko-ls

foto: Damir Dervišagić

EVO KAKO SE CECA OBUKLA ZA VEČERAŠNJE SLAVLJE: A onda se pojavila ANASTASIJA I BACILA SVE U TRANS, izrez do pupka (FOTO)

Bogdana i Veljko Ražnatović dobili su svoje prvo dijete, sina Željka, pa je porodica napravila slavlje. Ulaz u Cecin dom ukrašen je plavo-bijelim balonima. Ražnatovići su žurku pripredili u vili na Dedinju. Video: Kurir.rs Svi su s nestrpljenjem čekali da vide kako će se Ceca obući za ovu

A koliko se vole pokazali su svojim ispoljavanjem emocija pred svima.

770657-mirsko-i-bojana-ff

foto: Damir Dervišagić

Naime, oni su pozirali za paprace ljubivši se u usta, a očito je bilo da je Mirko bio u alkoholisanom stanju pa je umalo pao u jednom momentu.

(Espreso.rs)
 

Ne propustite