CECA NAPUSTILA SLAVLJE, PA STALA PRED KAMERE: Voljela bih da mi Bogdana ispuni OVU ŽELJU!

Show
CECA NAPUSTILA SLAVLJE, PA STALA PRED KAMERE: Voljela bih da mi Bogdana ispuni OVU ŽELJU!
.

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović danas je postala baka dečaka koji je dobio ime po njenom pokojnom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu! Ceca ne skida osmijeh s lica, a za Pink.rs otkrila je kako se osjeća povodom rođenja unuka, ali i na koga liči mali Željko.

- Sjajno sam, pa bili ste mi saputnici sve vrijeme! Bogdana je odlično, i ona i beba. Mnogo sam srećna! Prosto, ne možemo toliki naboj emocija ni da vam prenesemo kako se osjećamo, ovo je za mene novo osećanje. Ne znam šta da vam kažem osim da sva treperim i da sam najsrećnija osoba na svijetu. Vidjela sam ga, presladak je, jedra, zdrava beba što je, naravno, cilj svima koji očekuju... Nema veće sreće, zaista - rekla je Ceca za Pink.rs i otkrila na koga liči mali Željko, ali i koju želju bi voljela da joj ispuni snajka Bogdana.

EVO KAKO SE CECA OBUKLA ZA VEČERAŠNJE SLAVLJE: A onda se pojavila ANASTASIJA I BACILA SVE U TRANS, izrez do pupka (FOTO)

Bogdana i Veljko Ražnatović dobili su svoje prvo dijete, sina Željka, pa je porodica napravila slavlje. Ulaz u Cecin dom ukrašen je plavo-bijelim balonima. Ražnatovići su žurku pripredili u vili na Dedinju. Video: Kurir.rs Svi su s nestrpljenjem čekali da vide kako će se Ceca obući za ovu

- Liči jako na Veljka! Važno da je dijete živo i zdravo, i sama Bogdana je konstatovala da liči na Veljka. Nadam se da će on imati puno djece, posle njega i Anastasija, a ja bih voljela da bude sledeći put djevojčica, pa da liči na majku, valjda to tako treba - rekla je ponosna baka koja je spremna za večerašnju feštu u njihovom domu povodom rođenja unuka!

(Pink.rs)

Ne propustite