"POBIJ STOKU SMRDLJIVU, ŠTO VAS POLICIJA JAČE NE TUČE": Srpkinja izazvala BIJES U NARODU, evo šta je objavljivala na Instagramu

Šokantno!
"POBIJ STOKU SMRDLJIVU, ŠTO VAS POLICIJA JAČE NE TUČE": Srpkinja izazvala BIJES U NARODU, evo šta je objavljivala na Instagramu
.

Izabranica Aleksandra Kataija izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama posle radikalnih stavova o protestima u SAD.

Tea Katai zapalila je Instagram! Nije riječ o provokativnim fotografijama, već o skandaloznim stavovima povodom protesta u Americi.

Supruga srpskog fudbalera Aleksandra Kataija izrazito je radikalna i zahteva od policije da još više tuče protestante.

- Što vas policija nije jače tukla, stoko smrdljiva - napisala je Tea uz objavu gdje trojica demonstranata (crne boje kože) zvjerski prebijaju jednu stariju ženu (bijele boje kože).

2238061-img4078-ff

Uz fotografiju policijskih kola koja stoje ispred ljudi koji protestuju atraktivna Srpkinja je napisala:

- Ma, pobij go*na, bre!

2238055-img4075-ff

Veliki broj objava podijelila je Tea sa pratiocima na društvenim mrežama. Tu se nalaze brojne pljačke širom SAD, ali i napad na jedan vjerski objekat koji je posebno iznervirao Kataijevu.

- Stoka odvratna pali crkve.

S druge strane, Aleksandar Katai nije se oglašavao povodom dešavanja u SAD. Sjajni fudbaler na društvenim mrežama samo je objavio apel za pomoć Lani Jovanović. Nekadašanji fudbaler Crvene zvezde trenutno član je Los Anđeles galaksija, a u Americi je igrao i za Čikago fajer.

Izvor: Kurir.rs

Ne propustite