ZATRUDNILA SAM SA OŽENJENIM LIKOM, PA ME DOČEKAO HLADAN TUŠ: “Moram ti nešto reći...”

Ljubav
ZATRUDNILA SAM SA OŽENJENIM LIKOM, PA ME DOČEKAO HLADAN TUŠ: “Moram ti nešto reći...”
.

Iako je znala da on ima suprugu i djecu, 25-godišnja Britanka se ipak upustila u aferu koja će joj obilježiti život

Kada je saznala da je trudna, jedna djevojka nije osjećala sreću, već zabrinutost. Naime, 25-godišnja Britanka očajna je nakon što je saznala da je zatrudnjela s oženjenim muškarcem s kojim je imala aferu budući da on ne želi više djece.

Požalila se Sunovoj kolumnistici Deidre i u pismu detaljno opisala svoj odnos s preljubnikom.

“Upoznali smo se u martu prije karantene. Konobarila sam u kafiću, a on je radio na obližnjem gradilištu. Svakog bi jutra dolazio s kolegama. Jako je zgodan i ima osmijeh koji otapa srca. Nisam mogla vjerovati da mi se takav muškarac upucava. Kolege su ga zadirkivale da bi mu supruga poludjela kada bi ga vidjela sa mnom”, objasnila je djevojka.

get-pregnant-tips

foto: Ilustracija

Ubrzo je počeo dolaziti sam u kafić pred kraj radnog vremena, a konobarica je zbog njega imala ‘leptiriće’ u trbuhu. Pozvao ju je na piće i usput rekao da više nije sa svojom suprugom.

Nakon pića otišli su u njen stan, a priznaje da se nakon se**a osjećala poželjnom nakon dugo vremena.

Sastali su se još dva puta u njenom stanu tijekom karantene. “Znam da to nije bila dobra odluka zbog pandemije, ali mislila sam da naš odnos ima budućnost nakon popuštanja mjera budući da se činio jako zainteresiran”, otkrila je djevojka.

“Prošli tjedan sam saznala da sam trudna. Ne znam zašto sam bila iznenađena, mislila sam da se to meni neće dogoditi. Poslala sam mu poruku misleći da će biti oduševljen, a onda mi je rekao da ne želi još jedno dijete. Nikad mi nije ni spomenuo da ima djecu. Ja želim roditi, ali mislim da moje dijete zaslužuje dobrog oca”, zaključila je.

profimedia-0340730751

foto: Profimedia

‘Igrač i laki plijen’

Sunova kolumnistica Deidre slaže se da svako dijete zaslužuje dobrog oca, ali misli da ga djevojka nažalost nije našla.

“Ovaj tip je igrač kojemu si bila laki plijen. Žalim njegovu suprugu i djecu, sumnjam da ćeš ga ikada više vidjeti”, uvjerena je.

Novi.ba/Net.hr

Ne propustite