DANAS JE SUĐENJE CECE I KARLEUŠE- HAOS, TUČA I LUDILO: Ceca izaša sa maskom preko LICA, svi se pitaju šta se desilo?! (FOTO)

Aktuelno
DANAS JE SUĐENJE CECE I KARLEUŠE- HAOS, TUČA I LUDILO:  Ceca izaša sa maskom preko LICA, svi se pitaju šta se desilo?! (FOTO)
.

U Palati pravde danas se održalo suđenje popularnih pjevačica Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Karleuše.

Podsjećamo da se pjevačice sude zbog povreda časti i ugleda jer je Karleuša Ražantovićki rekla, između ostalog, da je glupa.

Ceca se pojavila u pratnji advokata, a Jelena ipak nije došla. Po izlasku iz sudnice, pjevačica je otkrila šta se unutra dešavalo.

screenshot-from-2020-06-02-15-58-48

- Tuča, haos, ludilo... Ma dajte, molim vas. Ništa se nije dešavalo, pod maskama je bilo fenomenalno. Ona se nije pojavila, naravno - rekla je Ražnatovićka koja i dalje nije željela da skine masku.

Zatim se oglasio i Cecin advokat koji je objasni šta će se dalje dešavati.

- Ne znamo, to je pitanje za nju. Završeno je suđenje u prvom stepenu. Sudija će da donese odluku u odsustvu uredno pozvane koja se nije javila - ispričao je on, pa se pjevačica još jednom nadovezala.

- Ja sam dala izjavu, dalje sud donosi odluku. Ne može više ovo da se razvlači. Cijeli proces traje od 2017. a sad je 2020. Dolazim na svako ročište, ovo stvarno nema smisla - poručila je Svetlana Ražnatović.

screenshot-from-2020-06-02-15-58-56

Na pitanja o porođaju Bogdane Ražnatović koje će se desiti za par dana, Ceca nije željela da daje odgovore.

- Ne odgovaram na ta pitanja. Ako krenem, gotova sam - priznala je ona i uputila se ka kolim

Novi.ba/Srbijadanas

 

Ne propustite