SERGEJ PRETUČEN U CENTRU BEOGRADA, EVO KAKO IZGLEDA SADA: Objavljen i snimak napada, EVO ŠTA SE DESILO!

Region
SERGEJ PRETUČEN U CENTRU BEOGRADA, EVO KAKO IZGLEDA SADA: Objavljen i snimak napada, EVO ŠTA SE DESILO!
.

Sergej Trifunović lider PSG, koji je danas napadnut u centru Beograda, rekao je da mu metu na čelu crtaju simpatizeri opozicije koja je proglasila bojkot predstojećih izbora.

Trifunović je opisao kako se dogodio incident u Knez Mihailovoj ulici.

2235847-screenshot-63534523642345-ff

foto: Printscreen

- Kaže ko je kupio ovaj šator, ja mu kažem Vučić, on kaže: "Da, da, Vučić, znamo da je Vučić", ja rekoh: "Ali, Đilas je platio ozvučenje" Kaže on: "Nemoj ti meni..." ja sad provalim da je čovjek zaista ozbiljan i kažem: "Pozdravite Vašu gospođu majku". To je zaista sve što sam rekao. I slijedi takav udarac, ja skačem na njega, moji me drže... I onda drugi čovek prolazi biciklom, ali to je čovek koji već tri dana dolazi ovde i baca najgore moguće uvrede, koji na mene vadi šrafciger. Ceo narativ koji deo opozicije koja je u bojkotu, upućuje ka nama, da smo prodani Vučićevi plaćenici, rade isto ono što radi Informer Dragana Vučićevića i Pink Željka Mitrovića, oni crtaju mete na našem čelu i onda dolazi do ovakvih slučajeva - rekao je Sergej Trifunović.

2235845-screenshot-143252354262354623452345-ls

foto: Printscreen

Podsjetimo, na lidera PSG nasrnula su danas dva muškarca od kojih je jedan pesnicom udario Trifunovića u glavu. Kako je saopšteno iz MUP, obojica su privedena nakon incidenta.

Snimak pogledajte na OVOM LINKU.

 

UPRAVO STIGLA VIJEST, PRETUČEN SERGEJ TRIFUNOVIĆ: Objavljene prve informacije

Broj jedan za aktuelno - Novi.ba. Vaš izvor informacija.

Izvor: Kurir.rs

Ne propustite