OTAC MU SE UBIO ZBOG NEIMAŠTINE,A EVO GDJE ŽIVI MENSUR S BRATOM: Kuća od kamenja i drveća, od ovog prizora hvata JEZA

Show
OTAC MU SE UBIO ZBOG NEIMAŠTINE,A EVO GDJE ŽIVI MENSUR S BRATOM: Kuća od kamenja i drveća, od ovog prizora hvata JEZA
.

Mensur Ajdarašić, učesnik rijaliti programa ''Zadruga 3'' u posljednje vrijeme tema je medija zbog turbulentnog odnosa sa Minom Vrbaški, a nedavno se za crnim stolom opet povela priča o njegovoj porodici.

- Znam stvari o tvojim roditeljima. Ali te stvari čuvam, jer sam promišljena. Nagaziću te kad ti bude bilo najteže, a do tada te molim da me ne vrijeđaš, jer ću da te peckam - poručila je Tara nedavno tokom emisije ''Gledanje klipova'', a Ajdarpašićev rođak za Pink.rs progovorio je o tragičnoj sudbini njegovog oca i nemaštini u kojoj su živjeli, kao i o njegovoj majci.

tara

Foto:Printscreen

- Mensurov otac se ubio zbog nemaštine. Majka je otišla u Švajcarsku, navodno da radi, međutim mi smo čuli da se tamo bavila najstarijim zanatom. Mensurov otac je ostao sam sa decom, nadničio, čak jedno vreme radio i u pekari. On nikada nije mogao da prežali ponašanje svoje supruge, majke svoje dece, a bilo mu je teško i zbog nemaštine u koju su upali, pa se jadan čovek ubio. Zato nas ne čudi što je Mensur ušao u vezu sa Minom, jer ona po svom ponašanju podseća na njegovu majku - rekao je za gorepomenuti portal rođak Mensura Ajdarpašića i dodao:

tara1

Foto:Printscreen

- Ostali su sami on i brat, oduvek su živeli teško... I danas žive u jednoj straćari. S obzirom na to šta su sve preživeli ne čudi problematično ponašanje oba brata - rekao je.

Novi.ba/Blic.rs

Ne propustite