EVO KO JE SINOĆ POGINUO, CIJELA SRBIJA TUGUJE: Saopšteni užasni detalji nesreće

Aktuelno
EVO KO JE SINOĆ POGINUO, CIJELA SRBIJA TUGUJE: Saopšteni užasni detalji nesreće
.

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u petak veče oko 23.45 časova na auto-putu Miloš Veliki, na par stotina metara od naplatne rampe u Preljini kod Čačka, poginuo je dvadesetdvogodišnji Stefan Petrović iz čačanskog naselja Atenica. Njegovo beživotno tijelo pronađeno je nešto poslije ponoći na kolovozu, i to nakon što je nekoliko vozila prešlo preko leša, pa je sam prizor ove nesreće bio jeziv i za najiskusnije saobraćajce.

Prema pisanju medija, Stefan je upravljao automobilom "opel astra", i kretao se iz pravca Beograda. Pod još nerazjašnjenim okolnostima, uslijed neprilagođene brzine, u jednom momentu izgubio je kontrolu nad vozilom, koje je prvo udarilo u bankinu, a potom počelo da se prevrće. Prilikom prevrtanja mladić je ispao iz auta, koje je potom sletjelo u kanal pored auto-puta, i zaustavilo se na krovu.

Pošto je policija stigla na mjesto nesreće, nije nikome bilo jasno otkud se tijelo mladića zadesilo na kolovozu. Tek poslije određenog vremena, utvrđeno je šta se zapravo dogodilo, jer njegov auto je pronađen na više od 100 metara od leša mladića. Auto je bio u katastrofalnom stanju, čak je bio bez točkova. Utvrđeno je da mladić nije koristio zaštitni pojas.

policija

On je ispao iz auta. Ležao je na putu neko vrijeme, kada su ga pregazila najmanje četiri vozila – prenosi izvor koji je upoznat sa detaljima istrage.

Dok je ležao na putu mladića su pregazila nekoliko vozila
- Ustvari, policiji su slučaj prijavili upravo vozači koji su ga jedan za drugim pregazili i zaustavili se nakon toga. Detalji uviđaja još nisu poznati, odnosno obdukcija bi trebalo da pokaže da li je Stefan bio živ pošto je ispao iz auta i da li su mu smrtonosne povrede nanijete poslije ispadanja.

police

Svi vozači su alkotestirani i test je pokazao da nijedan od njih nema alkohola u krvi. Sva četiri vozača i njihova vozila policija je zatekla u blizini mjesta gdje se dogodilo nesreća. Svi su izjavili da su prešli preko tijela koje je ležalo na kolovozu nakon čega su se zaustavili i prijavili slučaj policiji. U jutarnjim satima obavljen je kriminalističko tehnički pregled sva četiri vozila, kao i pregled video nadzora sa auto-puta, kako bi se utvrdilo da li je još neko od vozila prešlo preko tijela i da li je eventualno neko od vozača pobjegao.


Policija je dojavu o saobraćajnoj nesreći primila oko ponoći, a uviđaj je trajao do ranih jutarnjih sati, odnosno do oko pet časova izjutra. Svi automobili bili su preusmjereni na isključenju za Takovo preusmjeravani na Ibarsku magitralu.
Izvor: republika.rs

Ne propustite