VUČIĆ PODIJELIO DIVNE VIJESTI, ČESTITKE NE PRESTAJU: Najvažniji datum u njegovom životu, NIKAD SRETNIJI NIJE BIO!

Kiosk
VUČIĆ PODIJELIO DIVNE VIJESTI, ČESTITKE NE PRESTAJU: Najvažniji datum u njegovom životu, NIKAD SRETNIJI NIJE BIO!
.

Veoma bitan datum u Vučićevom životu.
 
Aleksandar Vučić je na Instagram profilu objavio video povodom tri godine od polaganja zakletve i stupanja na dužnost predsjednika Srbije u kome je prikazano šta je sve uradio za Srbiju.

vucic

Foto:Tanjug

Predsjednik je poručio da je stvoreno novo lice Srbije i zahvalio se svima koji su razumeli da samo teškim radom stvari mogu da se mijenjaju. Takođe, napisao je da je Srbija od zemlje u koju niko nije polagao nadu, postala zemlja koja je među najboljima po stopi rasta u Evropi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Od zemlje u koju niko nije polagao nadu, došli smo do zemlje koja je među najboljima po stopi rasta u Evropi. Stvorili smo novo lice Srbije. Hvala vam što ste razumeli da samo teškim radom možemo da menjamo stvari. Kilometri koje smo izgradili, svi oni koje ćemo tek izgraditi, su kilometri naše slobode, našeg mira i naše snage. To su deonice naše volje i naših snova. To su putokazi zrelosti, jedne države i jednog naroda. Za nas neuspeh ne postoji, kao opcija. Za nas su mir i stabilnost jedini izbor. Danas smo deo demokratskog i slobodnog sveta. Hvala vam na poverenju da budućnost Srbije gradimo zajedno." - Predsednik Vučić povodom tri godine od polaganja zakletve i stupanja na dužnost predsednika Srbije.

Objavu dijeli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Od zemlje u koju niko nije polagao nadu, došli smo do zemlje koja je među najboljima po stopi rasta u Evropi. Stvorili smo novo lice Srbije. Hvala vam što ste razumeli da samo teškim radom možemo da menjamo stvari. Kilometri koje smo izgradili, svi oni koje ćemo tek izgraditi, su kilometri naše slobode, našeg mira i naše snage. To su deonice naše volje i naših snova. To su putokazi zrelosti, jedne države i jednog naroda. Za nas neuspeh ne postoji, kao opcija. Za nas su mir i stabilnost jedini izbor. Danas smo deo demokratskog i slobodnog sveta. Hvala vam na poverenju da budućnost Srbije gradimo zajedno - napisao je predsjednik Vučić povodom tri godine od polaganja zakletve i stupanja na dužnost predsjednika Srbije.

Novi.ba/Srbijadanas.com

Ne propustite