NESTOROVIĆ DOŠAO U JUTARNJI, REKAO HIT STVAR O TIJANI AJFON: Ja znam tu djevojku, ona je... VODITELJ U ŠOKU, SRBIJA NA NOGAMA

Aktuelno
NESTOROVIĆ DOŠAO U JUTARNJI, REKAO HIT STVAR O TIJANI AJFON: Ja znam tu djevojku, ona je... VODITELJ U ŠOKU, SRBIJA NA NOGAMA
.

Starleta Tijana Ajfon prije dva dana uhapšena je u Bijeljini gdje je trebala da zaradi 8.000 evra za dvije noći sa još tri djevojke poslije orgija.


 tijana
Tada je Tijana pokušala sa preostalim djevojkama da pobjegne u Srbiju preko Drine, ali ih je policija raskrinkala.

146220-dejan-i-tijana-f
U jutarnjem programu TV Pink "Novo jutro" gostovao je i Dejan Nestorović, direktor NVO "Sigurna pozicija" koji je komentarisao ovu temu. Kako je rekao, on poznaje Tijanu Maksimović i dodao je da je ona jedna veoma fina i pristojna djevojka, što se, njenog privatnog života tiče.
- Ovo što se desilo u pograničnom dijelu Bijeljine je za očekivati. Prostitucija je dokaziva, samo onog trenutka kada se dođe do primopredaje novca - rekao je Nestorović i dodao:

672067-tijana-ajfon-ff

- Ona je jedna vrlo pristojna i fina djevojka, što se tiče privatnog života. Ne poznajem je iz ovog drugog aspekta. Ko nama garantuje da one nisu bile na nekoj zabavi? U BiH je i dalje na snazi zabrana okupljanja, te žurke nisu dozvoljene - dodao je on.
Izvor: republika.rs

Ne propustite