OVIH 7 ZNAKOVA VAM GARANTUJU DA VAS MUŠKARAC VOLI: Posljednji je najbitniji!

Objavljeno:30.05.2020 - 12:24
A A A Times Arial

Za razliku od žena koje se osjećaju vrlo ugodno u izražavanju osjećaja, muškarci su vrlo škrti po tom pitanju. Upravo zbog toga se vrlo veliki broj žena pita je li muškarac s kojim se viđaju zaljubljen u njih ili se viđa s njima zbog zabave, dosade, novca, navike ili nečeg drugog. Ako se nađete u ovoj situaciji, postoje mali znaci koji će vam pomoći da shvatite gdje se nalazite u vašem odnosu s muškarcem. Pa, da vidimo…


On vas upoznaje sa svima

Jedan od najsigurnijih znakova da je muškarac zaljubljen u ženu je kada je upoznaje s njegovim prijateljima, kolegama, obitelji i svim drugim osobama u njegovom okruženju. To je muškarčev način da “obilježi svoj teritorij”, govoreći drugima da je dotična dama “zauzeta”.

love


On primjećuje samo vas

Obično se kaže da oči govore više od riječi. To je apsolutno točno kada je riječ o zaljubljenim muškarcima! Kada je muškarac zaljubljen, on ne može odvojiti oči od žene. Muškarci su “vizualna” bića tako da, kada imaju ispred sebe ženu koju žele, oni jednostavno ne mogu prestati buljiti u nju! Naravno, ako žena to primijeti ili uzvrati pogled, oni su dovoljno pametni da pogledaju u drugu stranu. Ako se muškarac kojeg viđate ovako ponaša, znajte da ste mu “zavrtjeli” glavu.


On obraća pažnju na vas

Još jedan znak da je muškarac zaljubljen u vas je kada sluša i obraća pažnju na sve što kažete. Ako vaš muškarac pokušava saznati što više o vama, ako pamti što vam se sviđa, a što ne, to pokazuje da se zaljubljuje.

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANICI --->>> 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA