OBUKLA KUPAĆI U 55. GODINI, ČIM SU JOJ VIDJELI NOGE ZANIJEMILI SU: "Kako te nije sramota?"

Moda i ljepota
OBUKLA KUPAĆI U  55. GODINI, ČIM SU JOJ VIDJELI NOGE ZANIJEMILI SU: "Kako te nije sramota?"
.

Manekenka Elizabeth Hurley ponosno pokazuje svoju figuru u 50-ima, a uz mnoštvo komplimenata, poneki joj upute i kritiku.
 
Prešla je pedesetu, ali ima liniju za poželjeti. Elizabeth Hurley (55) je toga svjesna pa ne čude gotovo svakodnevne fotografije na njezinom Instagramu u bikiniju. Svake sekunde pristižu komplimenti, ali ovog puta stigla je i pomalo oštra kritika.

- Ova fotografija je fotošopirana, čemu, Liz? Ne bi trebala ni tako stajati. Zašto širiš noge? - pisali su joj.

8f2439bb42fcc4d87b04-1

foto: Instagram

Liz već duže vrijeme na taj način predstavlja bikinije iz svoje kolekcije, a pozirajući u golišavom izdanju prikuplja obožavatelje diljem svijeta. Inače, Elizabeth je prije 15 godina lansirala svoj brend kupaćih kostima i zapravo svega što ima veze s morem i putovanjima, a obožava egzotične destinacije poput St. Tropeza i St. Barthsa. Otkrila je i tajne održavanja svog izgleda.

433a53a2774c25720770

foto: Profimedia

Svako jutro pije čašu tople vode koja je dobra za ubrzanje metabolizma i bolju probavu i uz sebe uvijek ima bočicu vode. Tvrdi da ne voli vježbati i da je za njenu fit liniju zaslužno brzo hodanje i to 30 minuta svaki dan, a od vježbi radi samo trbušnjake. Treće pravilo kojeg se pridržava je zdrava prehrana, a to znači da lijepa glumica ne jede ugljikohidrate, šećer niti pije gazirana pića i al*ohol. Kada je jako gladna ne Elizabeth ne posegne za grickalicama nego za juhom. Kaže da u hladnjaku uvijek ima spremnu juhu i da tijekom dana zna pojesti i pet tanjura juhe. Peta tajna njenog dobrog izgleda je u proizvodima za samotamnjenje i priznaje da nepravilnosti na svom tijelu popravlja ovim proizvodima.

ff70228c92d5e943b618

foto: Profimedia

Trenutno živi s majkom Angelom u vili koja vrijedi bogatstvo i ima 13 soba te je za strane medije otkrila kako živi blizu Walesa.

Zbog pandemije koronavirusa, smatra ona, nije pronašla ljubav s novim muškarcem što joj je trenutna želja. - Voljela bih se ludo zaljubiti u nekoga, što se sigurno neće dogoditi dok sam zatvorena s krvnim srodnicima. Možda kada ovo sve završi. Tada ću upaliti prednja svjetla i potruditi se  - objasnila je manekenka.

Izvor: Večernji list

Ne propustite