ISPLIVALI SRAMNI DETALJI O CECINOJ SNAJKI, OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Evo ko je BOGDANA bila prije udaje za Veljka

Show
ISPLIVALI SRAMNI DETALJI O CECINOJ SNAJKI, OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Evo ko je BOGDANA bila prije udaje za Veljka
.

Veljko je uvijek govorio da je Bogdana prava žena za njega

Veljko Ražnatović je u više navrata istakao da je siguran da je Bogdana prava devojka za njega, a malo ko zna da je ova lijepa trudnica imala uspješnu košarkašku karijeru.

Bogdana je 2013. godine bila dio juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope.Nakon toga, 2015. godine sa ekipom Radivoje Korać osvojila je titulu prvaka Srbije u košarci.

Iste godine Bogdana je sa Koraćem bila viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević. Tokom karijere imala je dvije teške povrede kolena, ali to je nije sprečilo da se vrati košarci, prenose mediji.

Nosila je dres sa brojem 17, ali je pored svih osvojenih titula i dobre perspektive u košarci, Bogdana 2015. godine donijela odluku da ne želi više da se bavi sportom.Malo je poznato da je Veljkova verenica zaposlena i prijavljena u firmi svojih roditelja DB "Rodić" u Titelu.

Bogdana je zaposlena u svojoj struci i zadužena je za finansije.Bogdana je završila Višu poslovnu školu, smjer finansije i računovodstvo, a njene starije sestre su fakultetski obrazovane. "Najstarija Bojana je završila pravni fakultet, a Nataša menadžment u medijima", rekla je za medije bliska prijateljica porodice Rodić.

Mnogi kažu da Bogdana nije ličila na sebe prije estetskih korekcija

veljko-bogdana9

Foto:Twitter

veljko-bogdana10

Foto:Printscreen/Facebook

Bogdana je na sebi je imala sitnu estetsku korekciju - uvećala je usne. Kako je izgledala prije toga, na proslavi svog 18. rođendana u rodnom Titelu pogledajte na slici iznad, a više fotografija lijepe Bogdane i Veljka Ražnatovića pogledajte u nastavku.

veljko-bogdana5

veljko-bogdana

veljko-bogdana4

veljko-bogdana8

veljko-bogdana1

veljko-bogdana6

veljko-bogdana7

veljko1

veljko-bogdana11

(Foto:Facebook)

.Novi.ba/Blic.rs

Ne propustite