VEČERAS JE NA SCENU IZAŠLA NAJZGODNIJA DJEVOJKA U HISTORIJI ZVEZDE GRANDA: Kad su joj vidjeli lice zanijemili su, KARLEUŠA PUCALA OD LJUBOMORE

Show
VEČERAS JE NA SCENU IZAŠLA NAJZGODNIJA DJEVOJKA U HISTORIJI ZVEZDE GRANDA: Kad su joj vidjeli lice zanijemili su, KARLEUŠA PUCALA OD LJUBOMORE
.

U drugom krugu "Zvezda Granda" predstavila se Dragana Jović koja je u timu Viki Miljković. Ona se predstavila pjesmama "Goro" Vasilise i "Stani dušo da te ispratim" Ilde Šaulić. Atraktivna pjevačica nagrađena je sa četiri glasa koji su joj obezbijedili prolazak u baraž. 

"Pogled moje drage Viki koji ubija svaku moju moždanu ćeliju, morala sam da dam glas da se zaustavi taj pogled. Takmičarka je sve vrijeme bila u falšu, dosadno je bilo i neubjedljivo", objasnila je Jelena. Dragana koja je inače iz Toronta nije se vraćala za Kandu već je vrijeme provela u Bijeljini. 

"Bez ikakve poente si djevojko došla iz Kanade. Ništa nećeš napraviti. Osim što si mlada, lijepa i zgodna ništa drugo", nastavila je Jelena da je kritikuje. 

b42852785250deff0794e5fb40bdde961358edae

"Ti si ozbiljna riba. Ja kao muškarac dajem sebi za pravo to da kažem. Prva pesma ti je bila niska i trebala je da bude za pola tona gore. Mislim da si lijepa cura i da imaš ozbiljan potencijal", rekao je Đorđe. 

"Prva pjesma je bila dobra, a druga je mogla bolje. Moraš da se izboriš za sebe u baražu i ne slažem se sa Jelenom da od tebe ništa biti neće. Mislim da si ti pjevač koji dobrim radom i upornošću može da napravi finu karijeru", poručila je Snežana.

 

Ne propustite