Kad ga je majka rodila 1982. godine bila je sretna što je KRUPAN I ZDRAV: A POGLEDAJTE GA KAKO DANAS IZGLEDA! DA LI JE MOGUĆE? (FOTO)

Čudne priče
Kad ga je majka rodila 1982. godine bila je sretna što je KRUPAN I ZDRAV:  A POGLEDAJTE GA KAKO DANAS IZGLEDA! DA LI JE MOGUĆE? (FOTO)
.

Kada je Svetlana rodila Igora (38), sve je djelovalo uobičajeno, osim što je Igor bio neuobičajeno krupna beba.

- Svaka majka se raduje krupnom djetetu, to je znak da lijepo napreduje. Ali Igor je toliko lijepo napredovao da sam slutila da nešto nije kako treba - kaže njegova majka Svetlana.

t0ek9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvturjn01eqv8vzti5ztdlmgvhndrjnwuzyjfimwzhmdlmmjrjytkymzyucg5nkzmczqkeaieaaq

Sa 6 mjeseci Igor je imao 13 kilograma. Tada mu je i postavljena dijagnoza - Igor boluje od gigantizma, koga uzrokuje tumor u mozgu. Sa sedam godina, bio je visok 180cm, a ljekari u Ukrajini nisu mogli da mu pomognu. Tada ga Svetlana, 1989. godine, vodi u Ameriku, gdje su ljekari mogli da ga operišu.

- Operacija mu je spasila život, ali nastavio je da raste još mnogo, mnogo godina nakon nje - kaže Svetlana.

mozk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtlrrn01eqv8vm2u2zwjinta3m2exmjg2owm5owmxywezytdimjq1zmeucg5nkzmczqkeaieaaq

Prestao je da raste tek kada je imao 20 godina, kada je dosegao visinu od 230cm.

- Zbog gigantizma se osjećam kao da ne pripadam ovom svijetu. Ništa nije pravljeno za mene, sve mi je malo i tijesno. Nijedan prostor nije mi dovoljno veliki - kaže Igor koji je sa porodicom ostao da živi u Americi i trenutno je najviši čovjek na ovom kontinentu.

n3nk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwkdvn01eqv8vnwnlyjyxztezzje2zwe3oteymzm3mji3mmmwowm3mmmucg5nkzmczqkeaieaaq

Njegova visina obezbijedila mu je epizodna pojavljivanja u mnogo rklama i filmova, a proslavio se i noseći majicu na kojoj je pisalo "Najveći Obamin pobornik". Iako žive u Americi, ne zaboravljaju na Ukrajinu, pa se Igor našao i na Evroviziji 2013. godine uz ukrajinsku pjevačicu Zlatu Ognjević.

Zbog tolikog hormona rasta koji mu se u telu otpuštao do 20. godine, Igor danas ima mnogo zdravstvenih problema sa kojima se bori, pa je tako prošle godine otkrio da je, između ostalog, već dugo na terapijama za srce, koje je dosta oslabilo usljed njegovog stanja.

Izvor: Žena Blic

Ne propustite