POSLJEDNJA FOTOGRAFIJA FUDBALERA KOJI JE DIGAO RUKU NA SEBE SLAMA SRCE, bio je u vezi sa poznatom pjevačicom, SVI JE ZNATE (FOTO)

Aktuelno
POSLJEDNJA FOTOGRAFIJA FUDBALERA KOJI JE DIGAO RUKU NA SEBE SLAMA SRCE, bio je u vezi sa poznatom pjevačicom, SVI JE ZNATE (FOTO)
.

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Jugoslavije Miljan Mrdaković (38) navodno je izvršio samoubistvo u iznajmljenom stanu u Beogradu.

Prema saznanjima, sportista se navodno ubio iz pištolja u iznajmljenom stanu u centru Beograda, gdje je živio sa devojkom, inače pjevačicom Ivanom Stanić.

screenshot-159
FOTO: INSTAGRAM.COM/MILJANMRDAKOVIC, GOOGLE MAPS


Ivana u posljednjih nekoliko godina pjeva po beogradskim klubovima sa svojim bendom. Stanićeva je u posljednje vrijeme često objavljivala fotografije sa Miljanom, a ako je sudeći po njima, djelovali su srećno i zaljubljeno.

screenshot-158

Inače, Ivana je na dan tragedije trebalo da nastupa u jednom beogradskom klubu u Zemunu, ali je zbog nesrećnih okolnosti to otkazano.

Mrdaković je, prema saznanjima, navodno sjeo na krevet, i uz riječi "ne mogu više", uzeo pištolj. Ivana je pobjegla iz stana i zvala policiju. Kada su došli zatekli su tijelo poznatog fudbalera. Mrdaković je, prema istim saznanjima, pucao sebi u glavu.

Njihova posljednja fotografija, koju je objavila drugog maja, slama srca.
Izvor: alo.rs

Ne propustite