STANJE JE KRITIČNO, LEPA LUKIĆ U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI: Objavljene loše vijesti

Show
STANJE JE KRITIČNO, LEPA LUKIĆ U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI: Objavljene loše vijesti
.

Za nju još nije bezbjedno da izađe napolje.

Lepa Lukić (80) izašla je iz kuće poslije dva i po mjeseca izolacije! Legendu narodne muzike snimila je ekipa emisije 'Paparaco lov' dok se u jednom marketu snabdjevala namirnicama.

Lepa kaže da i dalje strahuje od korone i da napolje izlazi samo kada mora. Kod nje je još uvijek alarmantno stanje.

- Vanredno stanje je prošlo, ali i dalje sam na oprezu. Redovno se informišem o broju zaraženih i verujem da još nije bezbedno da se krećem. Čula sam da će za nas starije biti kritično do juna. Kuću napuštam samo kada idem do marketa ili apoteke. Masku ne skidam, a rukavice uvek imam na rukama. Imam dovoljno novca na računu, tako da mi nije frka - kaže pjevačica i nastavlja:

alo1

Foto:Alo.rs

- Trudim se da držim distancu sa ljudima. Nisam se ni uželela ispijanja kafa, sa bliski ljudima se čujem telefonom. Volim da šetam, ali ne idem u parkove. U stanu imam veliku terasu, pa na njoj sedim kada se uželim svežeg vazduha.

Lepa kaže da redovno gleda rijaliti programe

alo2

Foto:Alo.rs

- Učestvovala sam u nekoliko rijalitija, ali me je to sve zamorilo. Volim da bacim pogled i vidim šta se dešava, ali ne bih ponovo prihvatala učešće. Pogledam "Parove" i "Zadrugu" jer tamo ima mojih kolega, ali više mi prijaju filmovi i serije - priča Lukićeva.

Novi.ba/Alo.rs

Ne propustite