SUPRUGA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA PREMINULA OD RAKA: Žestoki momak jecao na njenom grobu

Show
SUPRUGA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA PREMINULA OD RAKA: Žestoki momak jecao na njenom grobu
.

Žestoki momak je oduvijek bio magnet za ljepši pol, ali njegova najveća ljubav je nevjenčana supruga Danijela

Danijela Đukić, Kristijanova nevjenčana supruga koja je preminula od raka dojke 2009, bila je i ostala Golubovićeva najveća ljubav!

S godinu dana mlađom frizerkom iz Beograda upoznao se kao tinejdžer 1983. godine.

kiki

- Kada Kristijan govori o njoj, uvijek naglašava kakva je ljepotica bila! Govorio je da je imala osmijeh kao Šeron Stoun. Ali svađali su se mnogo - rekao je za Kurir Stars njihov zajednički prijatelj.

kiki

Borba za potomstvo

Nikad se nisu vjenčali, ali živeli su kao da su u braku. Mnogo su željeli da dobiju dijete, međutim, Danijela nije mogla da zatrudni.

- Bila je to velika ljubav, koju su želeli da krunišu rođenjem dijeteta. Skoro deset godina je trajala njihova borba za potomstvo i na kraju su otišli kod lekara Danijela je primala hormonsku terapiju i uspjela da zatrudni. Bili su presretni kad su saznali za trudnoću. Lazar je rođen 1995. u Grčkoj, jer su Kiki i Danijela tamo živjeli u to vrijeme - ispričao je ranije za Kurir Stars Kristijanov rođak, koji kaže da je Golubović uvek bio u kontaktu s Danijelom, pogotovo u danima njene borbe sa opakom bolešću.

kiki1

Oproštaj

- Kad je saznala da boluje od raka dojke, pozvala ga je telefonom i zatražila od njega oproštaj za sve ružne stvari koje je doživio od nje. Naime, bila mu je zabranila da viđa sina čak sedam godina i molila ga je da joj to oprosti. Kristijan je teško podnio vijest o njenoj bolesti, rekao joj je da joj je sve oprostio i na sve moguće načine je pokušao da je spase. Iako je u to vrijeme bio u braku sa Suzanom Milojković, pratio je Danijelu na preglede, terapije, zvao je poznanike koji imaju veze s medicinom da joj pomognu. Bio je spreman da život da za nju, samo da preživi.

kiki2

- Nažalost, Danijela nije uspjela da pobijedi bolest i preminula je 2009. Kristijanu je to bio jedan od najtežih trenutaka u životu, pogotovo što je uvijek osjećao grižu savesti zbog Lazara, koji je odrastao bez njega, a tada je ostao i bez majke sa samo 14 godina - rekao je za medije član Golubovićeve porodice, koji naglašava da Kristijan redovno posećuje Danijelin grob i plače.

kiki3

Ne propustite