"MISLILA SAM DA IMAM KAMEN U BUBREGU": Kad me doktor pregledao VRISNULA SAM, OVO JE ŠOK

Zanimljivosti
"MISLILA SAM DA IMAM KAMEN U BUBREGU": Kad me doktor pregledao VRISNULA SAM, OVO JE ŠOK
.

Bila planirana ili slučajna, svaka žena zna kad je trudna, ali to nije bio slučaj Danet Glic, ponosne mame trojki za koje nije ni znala da nosi u stomaku, prenosi "Your Tango". Danet Glic i njen suprug Ostin u braku su već 12 godina i već imaju dvoje djece, ali sad je njihova porodica mnogo veća.

Svoju porodicu smatrali su kompletnom, ali sve se promijenilo 10. avgustu kada je Danet rodila trojke, ali priča je malo komplikovanija.

Jedan dan, Danet je otišla u bolnicu zbog jakih bolova koju je osjetila u želucu. Mislila je da boluje od kamena u bubregu jer je i ranije imala isti zdravstveni problem, pa je zaključila da je dobro prepoznala simptome.

3cmk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtnpfn01eqv8vnju3mmflntkzymzmnzi1mtgwmdy4yzkzmgu1ntrjzdkuanbnkzmczqkeaieaaq

Ali kada je stigla u bolnicu, dočekao ju je veliki šok. Saznala je da nema kamen u bubregu, već da je u 34. nedelji trudnoće i da se nalazi - usred porođaja.

“Jako je rijetko da su trojke začete prirodnim putem, a još je ređe da ste u 34. nedelji trudnoće sa njima i da to uopšte ne znate. Niko nije mogao da veruje. Otišla sam u bolnicu misleći da ću imati operaciju kamena u bubregu, a završila sa carskim rezom i trojkama”, ispričala je Danet.

Trojke Blejz, Džipsi i Niki rodile su se potpuno zdrave i svaka je bila teška oko dva kilograma. Ostatak porodice takođe je bio u šoku kada su saznali za rođenje trojki, ali vijest je najbolje prihvatio njihov desetogodišnji sin Roni koji nije mogao biti sretniji zbog novih članova u njihovoj porodici.

69831668-10156858356762029-243073704181891072-n

Roni vjeruje da se sve ovo dogodilo zbog njegove želje.

“Jedne noći sam video zvijezdu padalicu pa sam poželio malog brata za sebe i dvije male sestre za svoju mlađu sestru. Znao sam da će ovaj dan jednom doći”, rekao je Roni. Ali Danet i Ostin najviše su se bojali finansijskih problema koji sigurno dolaze sa iznenadnim rođenjem troje djece, ali njihova lokalna zajednica pomogla im je u svemu.

Izvor: Žena Blic


Oduševljeni sa količinom dobrote koju su im uputili njihovi sugrađani.

"Neverovatno je kako se mali grad složio i pomogao u stvarima koje uopšte nisu bile očekivane", zaključila je Danet.

Ne propustite