NOVI.BA U POSJEDU NOVIH FOTOGRAFIJA: Pogledajte kako je HARIS PLAKALO izgledao nakon okršaja u kafani (VIDEO)

Objavljeno:19.05.2020 - 15:45
A A A Times Arial

Jučer smo objavili ekskluzivan snimak na kojem je prikazano kako Haris Plakalo, generalni sekretar EU pokreta u BiH, inače jedan od najbližih prijatelja zastupnika u kantonu Aljoša Čampare i trenutnog gradonačelnika Abdulaha Skake, u pijanom stanju napada goste u kafani.

EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO: Haris Plakalo, generalni sekretar EU pokreta u BiH u pijanom stanju napada goste u kafani (VIDEO)

Na adresu našeg portala stigao je snimak sa nadzorne kamere, na kojem je prikazano kako Haris Plakalo, generalni sekretar EU pokreta u BiH, inače jedan od najbližih prijatelja zastupnika u kantonu Aljoša Čampare i trenutnog gradonačelnika Abdulaha Skake, u pijanom stanju napada goste u kafani.

Danas su na adresu našeg portala stigle i fotografije na kojima je prikazano kako je Haris Plakalo izgledao nakon "burne" noći u kafani.

Pogledajte i sami:

pijan1

Foto: Novi.ba

pijan2

Foto: Novi.ba

Podsjećamo, kako nam je rekao svjedok koji se našao na licu mjesta, Haris Plakalo i njegov drug su prvo provorirali momke za stolom, te im prijetili riječima da će "njihove djevojke preći za njegov stol jer on može sve". 

- Na kraju je isprovocirani momak reagovao i došlo je do fizičkog sukoba. Plakalo se našao sa svojim drugom na podu, međutim Plakalo je opet onako pijan opet pokušao da udari momka, ali ovaj ga je  opet oborio na zemlju.Potom su djevojke iz kafane izašle sa svojim momcima, a Haris Plakalo je ostao na podu i opet onako pijan pokušao da udari sa poda  -kazao nam je izvor.

Kako dalje dodaje, kada je vlasnik kafane došao u  objekat, Plakalo je tražio da se izbriše snimak sa nadzorne kamere. Međutim, snimak je ostao u arhivi.
 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!