EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO: Haris Plakalo, generalni sekretar EU pokreta u BiH u pijanom stanju napada goste u kafani (VIDEO)

Aktuelno
EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO: Haris Plakalo, generalni sekretar EU pokreta u BiH u pijanom stanju napada goste u kafani (VIDEO)
Na adresu našeg portala stigao je snimak sa nadzorne kamere, na kojem je prikazano kako Haris Plakalo, generalni sekretar EU pokreta u BiH, inače jedan od najbližih prijatelja zastupnika u kantonu Aljoša Čampare i trenutnog gradonačelnika Abdulaha Skake, u pijanom stanju napada goste u kafani.

Na adresu našeg portala stigao je snimak sa nadzorne kamere, na kojem je prikazano kako Haris Plakalo, generalni sekretar EU pokreta u BiH, inače jedan od najbližih prijatelja zastupnika u kantonu Aljoša Čampare i trenutnog gradonačelnika Abdulaha Skake, u pijanom stanju napada goste u kafani.

sekretar

Kako nam je rekao svjedok koji se našao na licu mjesta, Haris Plakalo i njegov drug su prvo provorirali momke za stolom, te im prijetili riječima da će "njihove djevojke preći za njegov stol jer on može sve". 

- Na kraju je isprovocirani momak reagovao i došlo je do fizičkog sukoba. Plakalo se našao sa svojim drugom na podu, međutim Plakalo je opet onako pijan opet pokušao da udari momka, ali ovaj ga je  opet oborio na zemlju.Potom su djevojke iz kafane izašle sa svojim momcima, a Haris Plakalo je ostao na podu i opet onako pijan pokušao da udari sa poda  -kazao nam je izvor.

Kako dalje dodaje, kada je vlasnik kafane došao u  objekat, Plakalo je tražio da se izbriše snimak sa nadzorne kamere. Međutim, snimak je ostao u arhivi.

Pogledajte i sami spornu situaciju:

 

Ne propustite