PREMINUO JE! OBJAVLJENE TUŽNE VIJESTI: Glumac koga smo svi obožavali

Aktuelno
PREMINUO JE! OBJAVLJENE TUŽNE VIJESTI: Glumac koga smo svi obožavali
.

Tuga

Popularni glumac Fred Vilard, našoj publici najpoznatiji po ulogama u serijama "Svi vole Rejmonda" i "Moderna porodica", preminuo je prirodnom smrću u 86. godini.

Ovu vijest je potvrdio njegov menažder Glen Švarc, a prva se od njega oprostila glumica Džejmi Lo Kurtis - Fredova dugogodišnja prijateljica.

"Bili smo srećni i privilegovani što smo mogli da uživamo u njegovom talentu. Sada je sa svojom Meri. Hvala ti gospodine Vilard", napisala je Džejmi.

Kratkom i dirljivom porukom poslednje zbogom Vilardu uputila je i njegova kćerka Houp Mulbarger: "Radio je ono što je volio i sve nas zasmijavao do samog kraja. Voljeli smo i nedostajaće nam".

Ovaj glumac karijeru je počeo još davne 1966, a ukupno je snimio preko 180 filmova i serija. Vrhunac popularnosti dostigao je tokom 90-ih, a uloga koja ga je učinila najprepoznatljivijim i koja mu je donela nominacije za Emi tri godine za redom jeste ona konzervativnog Robertovog tasta u hit seriji "Svi vole Rejmonda". Zanimljivo je da je pozajmljivao i glas likovima u kultnoj animiranoj seriji "Simpsonovi".

Ne propustite