FIKRET HODŽIĆ IDE U ZATVOR? ODLUČIO SVE PRIZNATI: Evo šta je rekao u emisiji, SVE JE JASNO

Bosna i Hercegovina
FIKRET HODŽIĆ IDE U ZATVOR? ODLUČIO SVE PRIZNATI: Evo šta je rekao u emisiji, SVE JE JASNO
.

Hodžić: Nabavio sam ono što je neko rekao da nabavim. Civilna zaštita je uplatila puni iznos na račun “Srebrene maline”,onda je moja firma uplatila novac firmi u Šangaju a firma koja je proizvođač je u Pekingu,novac nije zalutao!

Zašto nisi uplatio direktno firmi koja proizvodi respiratore? Po kineskim zakonima državne firme imaju posrednike…Firma iz Šangaja je bila posrednik.

Ako imate konstruisano pitanje da iza toga imate dokaz,onda to argumentirate činjenicama i kažete da li je tačno da si ti to,to i to…

Senad:Da li je tačno da si ti uplatio tolike milione maraka u Šangaj a oni će otići nakon toga u Peking a iz Pekinga će preko nekih računa doći na račun Hayata,Novalića,Izetbegovića,Solaka i ostalih koje svi pominju da su u šemi?

Nije tačno,nije tačno,nije tačno,nije tačno,nije tačno…

Da li je tačno da si uplatio novac bilo kome u Šangaju i Pekingu a on će se na kraju na bilo koji način vratiti nekome u BiH? Nije tačno…Da li je tačno da taj novac koji si ti uplatio tamo bi treabo da se vrati u BiH ,ali sada kada je afera otkrivena-ne može da se vrati,kako će se vratiti kada to Interpol prati?!

Nije tačno…Ako sam počinio zločin,nemam problem da odem u zatvor!Ali,ovo što preživljavam sada je gore od zatvora,ne višam dijete jer čekam da mi dođu oni s čarapama,neću da mi dijete ima trauma!  Šta ako se pojavi dokaz da je to “politički”?

fikret-hodzic-1-e1588010308915

Ako se pojavi dokaz da je to politički,spreman sam da idem tamo gdje treb! U zatvor? Da…ali, se ništa neće pojaviti.Ja stojim iza svega onog što sam potpisao i radio,tvrdim da u poslu nije bio nikakav tal! Kako je posao sklopljen? 

Svi traže respiratore i niko ih ne može nabaviti,ja sam narcisoidan i htio sam baš ja to da uradim! Iskoristio sam poznanstva,dobio ponude,isprintao i odnio gdje is vi drugi!

Gdje? Gdje i  svi  drugi...dobio sam posao jer nije bilo drugog rješenja,samo sam ja to mogao….Vlada je morala obezbijediti respiratore,Civilnu zaštitu su koristili kao instrument,ja sam ponudio rješenje i pozvali su me…Kome si ponudio?

Vladi i Civilnoj zaštiti! Struka je odabrala te respiratore! Ti respiratori imaju garanciju 24 mjeseca! Ono što stoji u ugovoru,to je isporučeno! Kakav si  na Hayatu?

Jesi li pričao sa vlasnicima? Nisam.Jesi li pričao sa vlasnikom,direktorom,Elvirom? Jesam,rekao mi je sine, drži se.

Muhamed Švrakić,jedan od vlasnika Hayata je napisao potcjenjivački da si došao iz Srebrenice,da su te učili da hodaš,oblačiš se,ponašaš,da su napravili čovjeka od tebe?

Hayat mi je dao priliku da napravim ovo što sam napravio…istina je da sam došao na Hayat s puknutim patikama ,isto tako je istina da sam svojim radom uspio da sebi obezbijedim nove patike…

Ana Bavrka s tobom radi šou na Hayatu i istovremeno je prijavljena u “Srebrenoj malini” ? Ne smijem to komentarisati zbog postupka. Jesi li znao da je radiolog?

fikret-hodzic

Kažem,ništa ne bih komentarisao. Firma “Srebrena malina” je registrovana u Hayatovom objektu,WOG? Niste u pravu.

Čiji je WOG,šta imate u Hayatovoj zgradi? Mi koristimo samo jedan dio kancelarijskih prostorija u Hayatu. Stojiš iza svega ovoga da si ti sve ovo?

Apsolutno. 

Zašto sve preuzimaš na sebe?! I zlonamjerni ljudi ti kažu da si žrtva,samo igrač u ovome i sve se može preko noći promijeniti tvojom istinitom pričom,u par minuta?

Uzimaš na sebe sve?

Na sebe nisam preuzeo ništa,osim onoga što se tiče samo mene.

Ali,isključio si sve druge? Ono što se tiče mene,ja preuzimam odgovornost…

 
Izvor:Face TV

 

Ne propustite