MAJ ĆE BITI NAJSRETNIJI MJESEC U GODINI  za ova tri znaka: Otkrijte da li ste među njima

Horoskop
MAJ ĆE BITI NAJSRETNIJI MJESEC U GODINI  za ova tri znaka: Otkrijte da li ste među njima
-

Saturn, strukturna planeta, ukazaće nam ovaj mjesec na slaba mesta u sistemu– i savjetuje kako se boriti s posljedicama.


Gdje su naše granice?


 
Saturn, strukturna planeta, ukazaće nam ovaj mjesec na slaba mjesta u sistemu– i savjetuje kako se boriti s posljedicama.

Naime, isplati se! Uh, kako prolazi vrijeme – uplesale smo u peti mjesec ove godine – same ili maksimalno u dvoje. Kojim horoskopskim znakovima će mjesec maj – uprkos svemu – prirediti puno sreće i dobrog raspoloženja, otkriva “Miss7”:

bik-1

Bik

Osobe rođene u ovom znaku dobro se osjećaju u svojoj koži. Maj će biti mjesec kad će bik osjetiti da se voli te da je dobar tačno ovakav kakav je.


 
Odjednom vidi sve svoje kvalitete te dobre osobine i se fokusira samo na pozitivne strane i osjećanja.

Osim što mu to daje dobro zračenje, daje mu i puno elana te istovremeno i unutrašnji mir.

lav-horoskop

Lav

Dok drugi više nemaju ideja što će raditi za vrijeme karantina, lav (još uvijek) cvjeta. Svejedno šta radi, svemu pristupa s puno kreativnosti te s namjerom da obogati i oraspoloži svakodnevicu.

Svejedno isprobava li nove recepte, eksperimentiše s outfitima te se počinje opet baviti starim hobijima poput fotografisanja, pletenja ili herbarijuma. Za ovaj horoskopski znak sve može biti umjetnost pa će za njega ovo vrijeme biti nezaboravno.

djevica
 
Djevica

Posljednjih nekoliko sedmica bili su teški za osobe rođene u znaku djevice. Od brojnih briga i upitnika u glavi nisu mogle jasno razmišljati i vidjeti (ponekad čak niti udahnuti kako treba).

Sada se magla lagano razilazi te je teret puno lakši. Ovaj horoskopski znak je sada spreman da usmjeri pogled na nove horizonte i to mu daje nadu.
Izvor: hayat.ba

Ne propustite