ONA JE NAJBOGATIJA SRPKINJA, BEZ 30.000 EURA NE IDE U ŠOPING: Živi u vili na Dedinju, LUKSUZ DA PAMET STANE! (FOTO)

Kiosk
ONA JE NAJBOGATIJA SRPKINJA, BEZ 30.000 EURA NE IDE U ŠOPING: Živi u vili na Dedinju, LUKSUZ DA PAMET STANE! (FOTO)
.

Vukicu Vučurević mediji su prozvali sprskom Šeron Stoun.

Jedna od najatraktivnijih Srpkinja i kćerka poznatog fudbalskog radnika i biznismena Mirka Vučurevića, Vukica Vučurević, javnosti je skrenula pažnju kada je odlučila da prije nekoliko godina kamere hrvatske televizije pusti u svoj dom.

Tada je ona pokazala sav svoj raskoš u kome uživa. Od oca je naslijedila fudbalski klub "Banat" iz Zrenjanina i fabriku satova "Nivada" iz Švajcarske.

Vukica tvrdi da je od majke naslijedila ljepotu, a od oca novac. Kada je riječ o muškarcima, uvek je govorila da "vrijede onoliko koliko novca imaju".

s1

Foto:Facebook

Luksuzna putovanja joj nisu strana, te često putuje na najudaljenije destinacija na kojima provodi i po nekoliko nedjelja. Ekskluzivan nakit, skupocjena garderoba, skupa hrana, sve to odlikuje Vukičin život.

- Ja bez 30.000 eura ne idem u šoping. Kod mene samo bunda toliko košta - rekla je jednom prilikom ona u jednoj emisiji dok je iz ormara pokazivala skupocjenu bundu od činčile.

s2

Foto:Facebook

Ljubitelj je mercedesa, a vila joj se nalazi na Dedinju, koja je rađena po njenoj želji. Zlatne boje preovladavaju o domu, te je o luksuzu suvišno komentarsati

Nažalost, pored svog uživanja u životu Vukicu je zadesila tragedija kada joj je u avgustu prem.inuo otac Mirko, a nekoliko mjeseci prije toga i njena majka.

- Moj otac nije bio bolestan. Bio je vitalan i aktivan. Ne znam zasto pišu "prem,inuo poslije teške bolesti". Precijenio je svoje mogućnosti, bio je u Ženevi zatim pet dana na moru. Za taj 12. avgust planirao je opet neki put. Bio je to najvjerovatnije srčani udar. Rekli su mi da se prethodnog dana nije dobro osjećao ,da su zvali hitnu pomoć koja nikada nije došla. Mene nije htio da zove. Bio je okružen lošim ljudima - napisala je Vukica na svojm Fejsbuk profilu.

s3

Foto:Facebook

Podsjetimo, njen otac je u Banatskom dvoru, gdje je i rođen, izgradio crkvu, školu, puteve...

Ne propustite