VJEŽBA ZA STRAŽNJICU IZ SNOVA, ova djevojka je pokazala kako se radi: SVI OVO MOŽETE LAKO POSTIĆI! (VIDEO)

Praktična žena
VJEŽBA ZA STRAŽNJICU IZ SNOVA, ova djevojka je pokazala kako se radi: SVI OVO MOŽETE LAKO POSTIĆI! (VIDEO)
.

Fitness influencerica Tammy Hembrow pokazala je čemu duguje stražnjicu o kojoj mnogi sanjaju. U svom domu izvela je četiri vježbe koje ciljaju na gluteus. 

Da bi dala što bolji uvid, odjenula je uske bijele tajice i kratki top iste boje te tako istaknula svaki mišić na svom tijelu. 

Prva vježba na njenom popisu onih koje podižu i zatežu stražnjicu je fire hydrant. Riječ je o vježbi sličnoj magarećem udarcu samo što je noge potrebno pomicati u stranu, a ne iza sebe.

Druga je bow taps, vježba za koju se ostaje u istoj poziciji kao i u prvom slučaju, a noga se podiže u zrak radeći polukrug prvo prema van pa unutra. Potom se postupak ponavlja drugom nogom.

ttt

Za treću vježbu potrebno je ustati, a u ruke primiti bućice ili utege (ako ih nemate, poslužit će i bočice vode). Riječ je o side lunge shiftu, takozvanim iskoracima u stranu kod kojih se težina tijela premješta s jedne na drugu nogu.

Na kraju, dodaje se i elastična traka koju je potrebno staviti iznad koljena. U rukama su utezi pa se podizanjem iz čučnja lijeva noga izbacuje u stranu i vraća u početni položaj, a onda se postupak ponavlja desnom nogom.

Tammy je ovim vježbama dala ideju mnogim svojim pratiteljima koji su je nagradili s 213 tisuća lajkova u samo dva dana, što dokazuje koliko je omiljena u Instagram fitness zajednici, prenosi "Index.hr".

Kako to radi Tammy, provjerite u videu.

Ne propustite